måndag 25 januari 2010

It´s alive...

Japp - liket lever fortfarande! Dock med viss tvekan.

Spinning 45 minuter:
Utan tvekan var detta en speciell upplevelse. Dock inte den "nära-döden-ipplevelse" några beskrivit för mig. Det var superjobbigt, men ungefär som ett intervallpass i backe :-) Jädrar vad kul det var däremot! Detta kan jag mycket väl tänka mig att jag kommer göra om...

Core 30 minuter:
HÄR kan man snacka om "nära-döden-upplevelse" däremot! Det här passet måste vara det värsta pass jag varit på nånsin. Nu säger det mer om min bålstyrka än om passet, tror jag. Alltså måste detta upprepas  - och frekvent innan maran.

Sammanfattningsvis är det garanterat så att det är dags att börja fundera på hur jag ska skrapa ihop till ett gymkort och köra bådae spinning och core. Vi pratade om detta i helgen hemma och om jag inte är helt ute och cyklar (fniss...) så vill också Eva kunna få möjlighet att träna.

Ett försenat nyårslöfte får helt enkelt bli att vi båda ska skaffa kort på SATS (som ligger närmast hemmet, jobbet samt i Helsingborg dit jag reser en del)!

Ha en grejt dag önskar en kille som sannolikt kommer vara mer gnällig imorgon...

PS! Tack Thomas (El mentore) för att du "sparkade in mig" på World class idag :-)

4 kommentarer:

 1. Hallå där. Kul att läsa om någon mer med maratonambitioner som fullkomligt domnar av ett corepass. Har fortfarande go träningsvärk mellan skuldrorna från i lördags! Som löparmotionär fattar man inte alltid sina behov förrän någon pressar ner en i crunchställning :-)
  Spinnade gjorde jag mycket för några år sedan - det är ju högintensiv träning också. Men, för mig som legat av mig på den fronten, känns det bra att du inte tyckte det var värre än core... Kör hårt - vi ses på maran. (Det är jag med FN-T-shirt och sponsrad bastkjol.)
  /Paula www.run2raise.se

  SvaraRadera
 2. Hej svejs! Haha - sponsrad bastkjol är kanske nåt man ska ge sig in på(hemska tanke på mig i bastkjol). Hedervärd insats!
  Jag konstaterade dock att om vi båda håller våra planer så syns vi nog bara i starten :-) - om du inte tänker vila en halvtimme efter målgång... All lycka!

  SvaraRadera
 3. Tack för Awarden. Nu har jag skickat vidare den och skrivit på min blogg.

  SvaraRadera
 4. tjingeling
  Vad roligt att du ska springa den måste kännas fett coolt och jag blir lite avunsjuk så grym du e! ;) .
  Det e alltid kul när man testar nya motionsformer som man tycker om och jag håller med dig att core e tufft men jätte roligt.
  kramiz

  SvaraRadera