torsdag 28 januari 2010

Första sjukdagen...

Så kom den då! Första sjukdagen i blogghistorien - min blogghistoria, alltså!
Vaknade idag med halsont, men ingen feber! Morr, alltså! Irriterande när man precis är igång och känner det där "flowet" som det så ofta pratas om. Men, men...

Jag tar en sjukdag från jobbet. Jag hade säkert kunnat jobba, men lägger istället allt fokus på att bli helt frisk. Jag tror det lönar sig i längden. Annars hamnar man i det där med att jobba halvsjuk och dessutom försöka få ihop träningen på nåt bra sätt. Nä - vila är det som gäller!

Jag är lite glad över detta trots allt! Det förklarar ju en del märkliga resultat senaste veckan. Skönt! Det har känts lite "kymigt" under passen även om en del pass varit lysande. Infektionen har nog lurat i bakgrunden. På söndag är det dags att fira lillebror som fyller 40 (egentligen imorgon). Jag siktar på att vara frisk i alla fall till på lördag och kanske ta långpasset då... Vi får se. Jag måste vara "halsontfri" innan jag tar ett steg till.

Jag ligger lite före min egen plan träningsmässigt och känner att kroppen kan bekämpa infektionen bättre än nånsin så jag är inte orolig än. Jag kör snart på igen. Kanske måste jag köra fruns "kur" (ett stort glas apelsinjuice med fem vitlöksklyftor nedpressade intas i ett hett bad... Blä!)...

Just det ja - Jag anmälde mig igår till Premiärmilen! Nån mer anmäld?

Ha en bra dag!

5 kommentarer:

 1. Hej Magnus!

  Tråkigt att läsa att du är sjuk. Hoppas att det inte var måndagens träningspass som tog musten ur dig ;-)...... Skojar bara, krya på dig!

  Hörde av Thomas att det troligtvis blir SATS för dig och Eva. Bra val - även om World Class givetvis hade varit bättre! Såg att SATS kör ett erbjudande nu om att träna gratis 5 ggr under 10 dagar. Det vore väl något för er båda att hoppa på!? Gå in på www.sats.com/intersport och gör ett träningstest (30sek) sedan är det bara att fortsätta spinna och cora.

  Lycka till, hälsa Eva och pussa Nemo!

  Ciao Skrållan

  SvaraRadera
 2. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 3. Ojojoj - vad felstavningar! Fick ta bort min kommentar (pinsamt, hehe)!

  @Skrållan
  Thanx! Jag ska genast undersöka SATS-erbjudandet. Jag tror att jag passerade gränsen för vad min kropp gillade i och med core-passet. Det i kombination med en liten baskelusk gav halsont. Men man är ju man så det är sååååååå synd om mig :-)
  Eva o Nemo hälsar!

  @Petra
  Tackar! Snart åter i snöhögarna!!!

  @ana
  Tack så himla mycket! Kroppen var nog i behov av mer vila än jag trodde :-)

  SvaraRadera