torsdag 7 januari 2010

Ingen bio och abstinens på det - vojne, vojne

Inte blev det nån bio igår inte! Stod i kö i en kvart för att, när jag närmade mig kassan, höra "alla barnfilmer är slutsålda hela dagen utom filmen X som endast har engelskt tal"! Morr!
Det var bara att bita i det sura äpplet och prata med barnen och förklara läget. Trösten för dem blev Happy meal på McDonalds. Jag åt indiskt och Eva wok. Mysigt i alla fall, trots allt.

Efter lunchen blev det glasögonprovning. De frun tyckte var bra tycket jag var för mesiga och de jag tyckte var bra tyckte frun var lite modiga... Varken hackat eller malet som vanligt! Får återkomma till glasögonavdelningen senare :-)

Vi tittade också in på Teliabutiken och lät frun fingra på en iPhone (som jag suktat efter länge nu). Hon behöver en ny mobil och tyckte den var bra! Nu lutar det åt att vi skaffar varsin och Telia familj så vi kan ringa gratis till varandra. Vi får helt enkelt se... iPhone 3Gs är i alla fall grymt tilltalande!

Ikväll SKA jag ut på en runda. Det får nästan vara ju kallt som helst. Abstinensen börjar bli jobbig. Jag får väl klä mig ordentligt bara. Planen är 7 km i 6.10-tempo. Mer om det i nästa inlägg...

Imorse var det "bara" -11, men blåste nordan! Nemo var 10 cm lägre hela rundan pga blåsten och kylan. Burr! Skönt med en promenad i ottan i alla fall så jag inte tappar tempot. Vikten går SAKTA nedåt, men det beror mest på lite syndande och kylan som lett till minskat antal pass.

Kom igen nu Magnus! På´t igen!

2 kommentarer:

 1. Löpning i bitande kyla fostrar psyket:-). Själv sprang jag 14 km i -22 härom dagen.

  SvaraRadera
 2. LOL!
  Då är jag en smula ouppfostrad :-)
  Idag blev det bättre...
  14 km är jag inte riktigt framme vid, men I´ll be there!
  Tjing!

  SvaraRadera