söndag 10 januari 2010

Invägning & långpass

Tjipp!
Dagens vikt: 93,4 kg(-1,4 sedan senaste invägning)

Kanonnöjd med detta! Ännu mer nöjd med alla vänliga själars kommentarer. Snacka om att man får stöd av andra "olyckskorpar" i löparbranschen, hehe. Tack allihopa!

Nu till dagens långpass. Vad sägs om 12,93 km i -10,5 grader?
Som  Roadrunner så vackert uttryckte det så är det ju betydligt roligare att blogga om ett "hårt" pass. Det har vare mest en dans på rosor jämfört med andra pass. Jag hade bestämt mig för att känna efter varje km hur tempot kändes. Jag hade vätskebältet med fyra flaskor vatten med mig. Detta skulle konsumeras på "lagoma" distanser (4, 6, 9, 11 km ungefär - allt beroende på backar och liknande). Dessutom - hade tankat ned Runkeeper Free för att testa på iPhone. Sagt och gjort - allting började med fika och våfflor hemma hos mor å far. Tack för det! Bra grund för hemrundan :-) Hjälpte dessutom mamsen att begripa hur hon ska kunna kommentera på bloggen. Håller tummarna för att det funkar nu!

Naturligtvis hade jag glömt vindjackan och fick låna en regnjacka. Storlek M!!!! Den passade :-)

Kylan gjorde mig inte mycket. Lite sval om vrister och händer första 2 km, sen var jag varm. Supernajs löprunda! Till och med backarna var helt OK. Utan att stressa lunkade jag på och promenerade några meter varje gång jag drack. Målet var ju att det skulle vara ett lugnt långpass och att jag skulle helt enkelt ta mig hem från föräldrarna :-)

För den som är intresserad TROR jag man kan se passet här: RunKeeper-pass.

Nu är det dags för dusch å sen ska jag iväg på tjänsteresa tre dar igen. Planerar ett inomhuspass på hotellet på tisdag på deras löpband. Ska bli skönt med löpning i  plusgrader!

Råkkenråll!

1 kommentar:

  1. Att jag lyckats behålla mina läsare och dessutom fått nya ser jag som ett mycket gott betyg på min blogg, trots att jag bara tränat lågpulsträning sedan jag startade bloggen. Nu är det bara 1,5 månad kvar innan jag höjer tempot och kan förse mina läsare med den action jag lovade vid uppstartandet av bloggen (i början av oktober).

    SvaraRadera