lördag 30 januari 2010

Fegar ur idag igen...

Sådärja - fegar ur idag igen :-) Eller, med mina egna ord, tar ett välgrundat och förståndigt beslut att inte ta ett pass idag. All beror såklart på vem man frågar i denna fråga. Jag har trots allt en gnutta feber och det "killar" fortfarande en smula i svalget. Det känns inte smart att riskera hela träningsvåren när jag kan vänta nån dag till och ta mitt pass helt utan sjukdomsrisk.

Så - vad gör man en lördag utan långpass då... Tja, en shoppingrunda med familjen (och alla andra familjer i hela världen för den delen - shit vad folk överallt idag...), ett besök på McDonalds, egen klädshopping och därpå laga god middag hemma.

OK, ska vi kanske splitta dessa aktiviteter och detaljstudera var och en i ett eget mikroskop...
Shoppingrunda i detta fall innebar att vi köpte sista delen i lillebrors 40-årspresent. Vad denna innehåller kan jag såklart inte yppa utan att döda er allesammans :-) Jag återkommer om detta imorgon efter vi firat brorsan. Grattis i efterskott förresten lillebror! Din lömska fru hade tydligen lyckats imponera på dig med en spa-dag! Bra att du giuck på den i alla fall...

Nästa aktivitet - McDonalds! Ojoj, nu börjar det lukta synd... Tre cheeseburgare och en Ramlösa citron. Och dessutom mätt och nöjd. Jag hade inga som helst problem att iaktta barnen dricka sin Cola (jag vet, jag SKA hitta ett sätt att övertala dem att Ramlösa ÄR gott... Mental notering om "barnprojekt"...) och äta sin pommes. Det verkar inte bättre än att kroppen (minskande i omfång) börjar föredra nyttigheter! Glädjande händelse för min del - särskilt i dessa dagar när RW har en ledare med antydningar om "viktsjukdomar"...

Egen klädshopping var också riktigt glädjande. Från att ha dragit 38x32 i jeans (JA - det är helt sant!) köpte jag ett par rea-jeans, något rymliga, i storlek 36x32!!!!! Känner ni hur stämningen stiger :-) ?
Passade också på att skaffa en skjorta inför morgondagen - vi får väl se om jag drunkanar i den...

Sist men inte minst - lördagsmiddag. Igår köpte jag fläskfilé billigt och det blev det naturliga valet för dagens mat. Detta i kombination med currykryddad vispgrädde(ja... Det är ju lördag!), med banan och jordnötter! Serveras med ris och en gnutta mango chutney! Mums filibaba! Rekommenderas varmt!
Jag är säker på att detta kan bota en infektion... (hoppas, hoppas, hoppas!)

Så - dags att köra igång riset och ställa in maten i ugnen! Ha en god lördag och på återhörande!

PS! Idag blir det ju heller inget lördagsgodis utan vindruvor. Jummy!

2 kommentarer:

 1. Det är verkligen en härlig känsla att upptäcka att man kan bära en mindre klädstorlek. Tyvärr så kan det också bli ett ganska kostsamt projekt att gå ner i vikt. Jag hann själv köpa en del snygga kläder under mina 87-kilosår som jag inte kan ha längre utan att jag ser ut som en idiot. Men det är det helt klart värt!!

  SvaraRadera
 2. Har du vägt Dig idag, eller? Struntsamma
  förresten det viktigaste är att Du mår bra
  och tränar vidare! Skall bli kul den 5 juni
  2010 och stå och heja!!! kram

  SvaraRadera