torsdag 14 januari 2010

Hemmaplan igen

Oooooooo vad skönt att vara hemma!
Många tror att det är lyxigt att vara borta - med flyg, hotell och restaurangbesök. Det ÄR det - om man får ha sina nära och kära med sig. Att vara på tjänsteresa är för mig som att stänga av livet några dar och krypa in i sin egen lilla "arbetsbubbla". Veckans normala arbetstimmar är strax gjorda och då återstår det nästan ett par dar... Nåja, nu är det över och jag fick skjutsa till skola och dagis idag. För er som tycker detta är ett ok som kan vara tungt att bära - glöm det! Det är himmelriket :-)

Idag är det ett lugnt pass med lätt styrka (veckans pass). Ska bli skönt. Jag kommer dock "krydda" med en extra kilometer för att "milknarka" lite extra. Målsättningen är att ha konsumerat åtminstone ETT pass på minst 30 km innan maran. Jag har varit slarvig på att göra mitt eget program. Skärpning på det! Jag kanske kan hinna i helgen...

Idag är det -8 grader och träden har en vacker vit "krispyta". Om jag öppnar ögonen under passet kan det bli en upplevelse :-)

Viktmässigt brukar det ju vara ett aber med tjänstresor. Jag har dessutom "ballat ur" på morgonpromenaderna. Dock visade vikten idag att det ser OK ut. Jag säger inte mer än så  - ni får vänta till på söndag :-)

Fick tipset av Badgear (thanx!) att njuta av resan och enligt honom skulle detta vara roligt. FAKTISKT skriver jag under! Jag har nog aldrig mått så här bra och haft en energi fokuserad på mitt liv som nu. Jag har tom hamnat i det läget att jag längtar efter långpassen på söndagar.  Skum känsla faktiskt, men jag gör som Badgear sa - njuter av resan och passar också på att fokusera på 5 juni 2010. Det enda abret är att kläderna har börjat hänga...

Ciao så länge! Återkommer med iPhonebloggbilder senare idag!

2 kommentarer:

  1. Tyckte bilderna var ganska trista!
    Var sprang du i Bro eller Helsingbort?
    kram

    SvaraRadera
  2. Tog en runda på hemmaplan i gråvädret. Håller med om att det ser tråkigt ut. Rundan var tung - precis som himlen...

    SvaraRadera