söndag 10 januari 2010

Hur nöjd kan man känna sig?

Halloj! Precis som löpningen ger abstinens, ger bloggandet en kick som man gärna vill ha mer av :-)
Efter en vinglig landning i Skåne, salladsmiddag på hotellet och ytterligare "pill" på min nya ögonsten - iPhone 3GS - var jag bara tvungen att ventilera hur grymt nöjd jag är med dagens pass. Det blev lite kort sist...

Tiden var ju inte mycket att skriva hem om, MEN jag genomförde passet precis som planerat. Jag  tog ALLA backar löpandes, drack när jag planerat och fick en grym kick av att löpa med iPhone. Som grädde på moset är vikten på väg ner igen efter de härliga jul- och nyårshelgerna. Nu j-lar känns det som att man är på G!

Som om inte detta vore nog så är det grymt kul att få kommentarer på sina inlägg och den förändring jag just nu är mitt inne i. Det är verkligen en resa utan dess like som jag verkligen unnar alla!

Så om du ännu inte ändan ur vagnen - bara börja! Ta det lugnt i början och ha tålamod! En vacker dag funderar också du på en mara...

Häromdagen bestämde jag mig för att jag behövde en belöning utöver de, för mig, fantastiska resultaten. Jag bestämde då att när följande två villkor uppfylls - 1. jag väger under 90 kg 2. springer milen under timmen - så skulle jag antingen köpa mig en ny mobil eller en GPS-klocka. Nu har jag ju redan en iPhone OCH den har ju GPS, så jag vet inte riktigt vad jag ska belöna mig själv med.
Några förslag?

Jag tänkte också faktiskt belöna min fru och mina barn med något framöver. Även om familjen inte är lika idiotiskt inne i den här resan så ställer de upp som sjutton! Tänk bara hur många timmar Eva tar hand om våra tjejer när jag är ute på långpass. Även här vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på. Jag har funderat på en biokväll - allihop tillsammans. Har ni några andra förslag för en familj med två tjejer, 5 och 9 år?

Tills vi hörs igen!

2 kommentarer:

 1. Gick det tungt att springa hem i går?
  Frös du? Nu jäklar måste det här funka!
  kram

  SvaraRadera
 2. Det var inte speciellt tungt. Hade bestämt mig för att ta det lugnt. Hade heller inga problem med kylan (tack för lånet av vindjacka!). INGEN träningsvärk alls idag, men jag ska vila idag och imorgon blir det inomhuslöpning på hotellet :-)
  /Kram!

  SvaraRadera