tisdag 2 mars 2010

"Lugn å fin gabardin..."

Idag är det dags att följa Roadrunners råd! Jag ska ut på ett luuuugnt pass med min nya kompis Garmin. Han och jag kommer nog spendera en del tid tillsammans de närmsta 95 dagarna. Han är den som jag hoppas ska göra mina rundor lite lättare att följa upp och dra nya slutsatser av. Jag har inga förhoppningar om att han ska göra att jag springer fortare eller längre, men ett bra sällskap ska han ändå få bli. Jag kommer nog ändå försöka ta med min andra kompis - iPhone. Allt för att på ett lätt sätt kunna stämma av förändringarna gentemot tidigare upplägg i RunKeeper också. Herregud vad prylar jag ska släpa på!

Passet idag hoppas jag ska bli av överhuvudtaget. Igår ägnade jag en timme åt skottning av uppfart och gång för att ta bort de ca. 20 cm blötsnö som kung Bore bjöd oss på. Imorse vid sjutioden tog jag de sista 5 cm som kom inatt. Plogbilen har ännu inte passerat så det lär bli ytterligare ett pass idag för att ta bort "vallen". Bra ersättning för styrkepass!

När det gäller sträckan idag så planerar jag för 6 km i riktigt lugnt tempo. Vad sägs om 6.30-6.40 min/km. Allt för att känna av hur kroppen reagerar på träning igen. Det är lika bra att ta det lugnt nu istället för att bli sjuk igen...

Jag återkommer med nåt inlägg senare idag, tror jag! Skotta väl, ni som har sådant framför er!

1 kommentar:

  1. Låter som ett utmärkt tempo. Kul idé med två oberoende mätsystem. Skriv gärna om detta på bloggen senare.

    SvaraRadera