lördag 27 mars 2010

Status och uppladdning

Tjihoo! Magen börjar nu bubbla en smula, febern kommer krypande, det kliar i halsen och allt känns tungt!

Sammanfattningsvis - det är lopp på G. Jag är helt och fullt frisk, men min kropp beter sig såhär inför varje lopp. Det spelar ingen roll hur långt eller kort det är, kroppen varnar högt och tydligt. Som tur är har jag varit med några gånger nu så "sjukskrivning" är bara att glömma. Jag kommer att slutföra Premiärmilen imorgon strax före kl. 15 :-) Kroppen ska inte tro att den ska kunna lura hjärnan...

Uppladdning då? Tja, vad sägs om att fira två av syskonbarnens födelsedagar med lite glass eller tårta? Jag tror personligen att det är ett mycket bra sätt att ladda (*småfnittrar förtjust*). Jag tänkte dessutom krydda detta med lite Körslaget ikväll och troligen inte speciellt sent i säng. Just det ja, middagen! Vi kör det enkelt - Tacos!
Vad vore ett premiärlopp utan bubblig mage. Lika bra att slå på stort och ladda in ordentligt! Som vanligt ordentligt med grönsaker såklart, men nåt rejält kolhydratladdat lär det bli (förutom allt socker som åker in under firandet). Återstår att se vad...

De nya tightsen (kan inte förstå denna ovilja bland män att dra på sig tights - bättre löpplagg har jag aldrig använt) kommer troligen göra att jag kapar en halvtimme eller två (*asgarvar så familjen kommer stormande*). Nåja, mentalt går de grymt fort. Om jag dessutom kombinerar dessa med mina Brooks Adrenaline GT9 (man hör ju redan på namnet att de flyger fram) så ska jag väl ändå klara att knäcka den irriterande 60-minutersgränsen?

Jag gissar att jag varken kommer kunna se "mentorn" (startar en timme tidigare och är nog i mål innan jag ens står på linjen), eller Roadrunner. Alldeles oavsett så önskar jag alla lycka till och ber att få hälsa från min kropp - Rocka på! (det är åtminstone så jag tolkar det där härliga inför-tävling-pirret i magen)

PS! Jag kan rekommendera "Metal will stand tall" - Poodles, i den kort, men grymma backen en kort bit före varning/mål - den kommer i alla fall ljuda i mina öron då!

4 kommentarer:

 1. "Mentorn"27 mars, 2010 16:38

  Kör hårt nu Magnus. Räknar med att kunna se dig starta när jag har gått i mål:-) Måste säga att även jag känner mig inte helt hundra (lite hosta och småförkyld), MEN efter lite fisksoppa (boulabaisse är alldeles för svårt att stava till:-) + ett halvt glas vitt med brorsan oc hans familj ikväll så kommer jag att vara laddad på startlinjen vid 13. 43.57 som jag hade 2009 blir nog svårt att slå, men ska försöka mig på SUB45. Vädret verkar ju tyvärr inte bli det bästa, men banan ska ju i alla fall vara isfri!

  Jag tror att Du rockar in på 58.27 i morgon med ett leende på läpparna. Ring mig efter Du har kommit i mål och tala om ifall jag blev sannspådd.....

  LYCKA TILL!!!!

  SvaraRadera
 2. HEJA HEJA TRAVVÄGEN HEJAR PÅ DIG!
  VI TROR PÅ 59.05!!!!
  KÖR HÅRT LIVET ÄR KORT!
  MAMMA, PAPPA OCH MATTIAS

  SvaraRadera
 3. Tack allihop! Fokus idag kommer att vara att njuta av regnet och faktiskt ha kul. Sub 60 ska jag försöka få till, men det får bli grädden på moset :-)

  SvaraRadera