tisdag 23 mars 2010

Kort å snabbt

Så kom dagen för löpbandet igen. På tjänsteresa och hotellboendes...

Jag hade när jag bytt om inte en susning om hur jag skulle köra passet. Långt, kort, långsam, snabbt...
Det blev en intervall/fartlekshistoria. Joggtempo på 6.00-6.30 i 2-4 minuter varierat med 2-minutersintervaller i 5.00-tempo. Lutning 1%. Puh säger jag bara!

Kroppen var väl förberedd med en crazydag hos kunden med i stort sett konstant stress, ihållande tankeverksamhet och felsökning. Kryddade naturligtvis med en GI-lunch och lät bli mellanmål på eftermiddagen för att vara säker på att få ett jobbigt pass...

Nåja, så illa var det kanske inte, men rejält jobbigt kändes det. Jag är nog inte riktigt mogen för 5-minuterstempo än. Benmusklerna bromsade aldrig utan det var "flåset" som satte gränderna idag. Puls uppåt 170+ (jag kan inte uppdatera Garmin connect just nu, så jag återkommer med siffror en annan gång) och en märkbart ansträngd andning. Det var jobbigt att få i sig luften i tillräckligt stor mängd :-)

Men - en middag på hotellet med en biffpastasås med soltorkade tomater och ruccola samt ett rejält glas vatten gjorde både kropp och själ lyckligare. Nu återstår lite jobb (efter arbetstiden för kundens kundtjänst) och sen en god natts sömn.

Imorgon tidig frukost, troligen en crazydag hos kund igen samt en skön hemresa imorgon eftermiddag. Just nu längtar jag rejält efter mina barn och min fru!

Trevlig kväll!

2 kommentarer:

  1. Jag tycker det var jättebra! Både att du verkligen gjorde det och att du spände bågen lite! :-)

    SvaraRadera
  2. @Ingmarie
    Tack! Det var verkligen en crazydag där blodtrycket nog skenade... Skönt att kliva av bandet efter att ha kört "lite mer" än vad kroppen ville. Hjärnan ville dock mer!
    Hoppas din "svans" repar sig fortfarande!

    SvaraRadera