måndag 29 mars 2010

Skönt - nu kan man få lite vila...

Som rubriken antyder tyckte jag att det var skönt att få vila efter Premiärmilen. För den tålige kan jag rekommendera ett gott skratt i studien av Magnus målgång igår. Magnus är killen i svarta tights, blå jacka och en löpstil som liknar en tonårig tjejs :-)
[i detta läge fnittrar inläggsförfattaren så till den milda grad att kaffepaus krävs...]

Till mitt försvar ska det sägas att jag just gjort min snabbaste mil nånsin och avslutat med ett maxtempo på, av mig, sällan skådat slag.

MEN - Jag behöver verkligen göra något åt mitt löpsteg. Maken till galet "flaxande" med fötterna har jag inte sett på väldigt länge. Slutsatsen jag drar, utöver det utseendemässiga, är att mitt löpsteg MÅSTE vara rejält energikrävande!

Någon som kan tipsa om hur jag trimmar utseendet och energiuttaget i mitt steg?

6 kommentarer:

 1. Pappa och jag tyckte att du såg helt ok ut!

  SvaraRadera
 2. Hahaha - jahaja! Jag tar det påståendet med en viss nypa salt...

  SvaraRadera
 3. Du ser inte klok ut
  /Mårten
  (Ulrika tar avstånd från min åsikt)

  :-))))))))

  SvaraRadera
 4. @Mårten
  Jamen eller hur!!!! Äntligen en ärlig åsikt! Respekt! Förslag på förbättring, eller bara förnedring :-) ? Hehe - rub it in, bara...
  "Min storebror springer som en käring...".

  Jag vill här också passa på att varna blivande bloggare för exponeringsytan mot webvärlden... :-)

  SvaraRadera
 5. Eftersom jag inte har en aning om hur jag ser ut när jag springer så ska jag inget säga. Emil Zatopek var ingen vacker syn på de gamla filmerna man hittar med honom. Du kan väl skaffa dig en tshirt med texten "Zatopek sprang inte heller så snyggt" och så signera med Magnus Zatopek.

  SvaraRadera
 6. @badgear
  Taget! Alternativet(att lära sig löpa snyggare) känns just nu fjärran! Bättre att lägga fokus på att bygga kondition och uthållighet :-)

  SvaraRadera