lördag 20 mars 2010

Halvlångt i lugnt tempo

Eftersom jag flyger iväg mitt på dan imorgon för ytterligare en tjänsteresa så var det lika bra att ta tjuren vid hornen. En långpromenad med Nemo på förmiddagen gjorde att suget blev för stort.

Jag gav mig ut på ett halvlångt pass. För mig innebar detta att 10 km planerades. Det blev 12. Mest för att det var så fint väder och känslan var så skön vid 5 km. Det var lika bra att löpa nerför hela nerförsbacken :-)

Dagens pass kan enklast beskrivas med "skön känsla". Vägkanterna börjar visa sig och gångbanan var mest småfuktig med vissa undantag av "små hav". Vårkänslorna dök upp i och med att strumporna blev blöta...

Väl hemma ska det firas lördag! Först dusch sen lasagne med smaskig sallad och smarrigt kranvatten! Jag är lite sugen på att köpa mig en ananas till (konsumerade ananas igår till Let´s dance - tummen upp för det!). Det är fantastiskt läskande att deta i "smågodisbitar" och trycka i sig framför nåt bra program på tv. Framför allt idag när jag varit ute i solen minst 3½ timme. 2.10 promenix och 1.13 långlufs (eller var det jogg/löpning idag - 6.06 min/km?).

Ha en riktigt grejt helg! I veckan stundar Skånelöpning. Vi får se om det blir på löpband eller utomhus!

2 kommentarer:

  1. Sååå härligt löparväder idag :) :) känner du dig laddad inför premiärmilen nästa vecka?

    SvaraRadera
  2. Eller hur! Fantastikt löpväder. Gör att man lätt kan glömma "modd hell" :-) Premiärmilen börjar locka lite även om det ligger "fel" i planerna. Jag behöver snarare långt å långsamt än kort å snabbt, men KUL ska det bli!

    SvaraRadera