torsdag 18 februari 2010

Killhals... men glada nyheter!

Jaha - så killar halsen igen! Det är fantastiskt med barn... De smittar en oavbrutet.
Därför blev det ingen löpning igår och heller ingen idag :-(

Än så länge har jag inte utfört mitt dagliga styrkepass, men det beror mest på en pressad sits på jobbet. Jag sitter hemifrån och jobbar idag, men har haft "häcken full" och det lär inte minska... Hoppas hinna några situps idag!

En glädjande nyhet är i alla fall att jag och chefen kom överens om en lön för 2009! Ingen av oss var nöjd, men en förhandling är en förhandling. Det blir i alla fall en hyfsad utbetalning i mars :-)

Bara för att det inte ska bli för mycket plus på kontot (hahaha) så köpte jag mig en Garmin Forerunner 405 igår!!!! Shit vad kul det ska bli att kunna bli en äkta statistiknörd och dessutom kunna följa pulsen. Tyvärr är jag halvkrasslig och kommer inte köra nåt pass idag, men... Kul ska det bli i alla fall!

Intressant det där med skillnaden på en 405 och 405CX förresten. Jag köpte mig en 405 - mest pga kampanjpriset (3095:- på Outdoorexperten mot 3485:- för CX). Som jag förstår det så är det "bara" kaloriberäkning som skiljer - å det kan jag räkna själv :-) Dessutom är min 405 svart - mycket mer lättmatchat än den blå 405 CX :-) (säger han och försöker verka färgintresserad och modeinsatt...)

Nåja - dags att avsluta för hämtning av äldsta dottern på skolan. Den yngsta har varit hemma med halskill och hosta. Imorgon stressar jag vidare med jobbet, men hoppas få ge mig ut på en Garminrunda :-)

Målet är fortfarande 18-20 km på söndag...

PS! Läste just att Garmin 405 INTE har stöd för fartkameravarning :-) Hur ska det gå?

3 kommentarer:

 1. Du kommer perfekt att hinna lära dig klockan tills du är frisk igen!:-) (Dvs. till söndag) Äter du D-vitamin? Ett tips annars. Finfint för att hjälpa immunförsvaret.

  SvaraRadera
 2. Kalasbra! Ska bli skoj att hora hur du tycker den funkar. Har sjalv en 305'a och ar valdigt nojd med dem. Smidigt ocksa att du fick till den fashionabla aspekten ocksa:)

  SvaraRadera
 3. Vad ska man med en kaloriräkning till? Dom jävlarna ska man ju käka upp så man orkar och inte ha i en klocka.

  Grattis till klockköpet, ta hem SportTracks så har du bra programvara till klockan. Det är en bunta folk som utvecklat aps till SportTracks som finns att hämta hem. positionerings- och höjdkorrigeringsprogram osv.

  SvaraRadera