lördag 1 maj 2010

Myspass med stora tjejen

Ahhhh! Vad gör inte frisk luft i denna kropp?!?!

Slöade aktivt(?) i soffan på förmiddagen, men konstaterade blixtsnabbt att sånt smittar. Stora tjejen (9 år) satt framför datorn i samma omfattning som jag slöade :-) Sagt och gjort - hon och jag drog iväg på "milrundan"(som idag bara blev knappa 9 km). Jag på Nike och hon på cykel (ni kan kika på bilder i RunKeeper). Körde dessutom in min present jag fick av familjen igår (sen födelsedagspresent) - Bliz Typhoon+. Mycket trevlig bekantskap som jag varmt kan rekommendera. Ännu bättre i sol, kanske...

Tempo blev ju lite si och så, men vi hade en fantastisk runda. I uppförsbackarna var det tungt så då sällskapade jag med dottern och gick (sakta). I nedförslöporna såg jag knappt ryggen på henne! Hursomhelst behövde vi nog rundan båda två och det passade mina "nyvässade" tånaglar perfekt med ett lugnt pass igen! Igår blev de lite ömma så jag fick justera "höjden" efter en rejäl alsolurladdning och med hjälp av tyngre artilleri - avbitartång. Nu funkar de bättre!

Jag tycker inte det finns nån större lärdom att dra av detta pass mer än att detta är att betrakta som ren rekreation! Det kommer bli fler pass av detta slag, men kanske inte stanna och snacka med ALLA bekanta på vägen. Så småningom kommer dottern trampa på i uppförsbackarna. Å andra sidan övergår passet den dan i ett "riktigt" träningspass och är då inte längre så behagligt som idag. Idag rullade fötterna fram och jag och dottern diskuterade livet, universum och allting! Herregud vad det var underbart med detta pass!

Har ni kört rekreation eller kanske ett långpass? Det ska jag prova imorgon nämligen...

3 kommentarer:

 1. Vad mysigt det verkar! Pappa kanske kommer hem i morgon!
  kram mamma

  SvaraRadera
 2. Det är ju perfekt att kunna ha dottern cyklande med på löpturerna! Både som sällskap och som dricka hållare. ;-) Önskar dig ett fint långpass i morgon!

  SvaraRadera
 3. @Mamsen
  Tummen upp!

  @Ingmarie
  Tack och håller med - perfekt lösning!

  SvaraRadera