fredag 21 maj 2010

X2000 med reflektioner

Så sitter man då på X2000 på väg mot det sista långpasset före äventyret. Vad sägs om första klass? Faktum var att det var billigare att åka första klass än att åka andra klass och köpa till internet just på denna resa. Jag passar ju på att jobba hela vägen ner till Göteborg! Inte minst smart pga att man slipper tänka för mycket och kanske börja grubbla.

Planen är att hämta nummerlapp, ta det lugnt och hitta nån billig pastarestaurang idag. I övrigt tänkte jag inte spekulera mer än så. Beslutet om jag startar eller ej tar jag efter frukost imorgon bitt, men jag kan säga redan nu att "suget är stort"... Endast feber eller halsont kommer stoppa mig från start imorgon!

Eftersom jag inte har några tidsambitioner (ursprungligen var målet 2.15) pga senaste tidens förkylning så kommer jag satsa stenhårt på att njuta, ha kul och löpa med ett leende på läpparna. 20 grader och strålande sol är prognosen för morgondagen. Hur kul kommer det inte att bli - om jag bara får starta?

Nu glider vi in i Hallsberg och sin vana trogen har SJ problem med signalfel och ett lok som blockerar vägen. Föga överraskande annonseras försening, men mig gör det ingenting! Jag kan jobba och fantisera om Avenyn med ett leende på läpparna...

Just ja - för den som är intresserad - gå in på min RunKeeper-sida imorgon vid 15.05 svensk tid så kan ni följa mitt lopp på google maps på webben. Coolt va?

5 kommentarer:

 1. Kommer att gå skitbra för dig, ska kolla på Runkeeper, kan inte lova att det hörs att jag hejar...
  /Anders

  SvaraRadera
 2. Spännande! Lycka till. Jag kommer att hålla ögonen på dig;).

  SvaraRadera
 3. SJ är...hm, ja vad ska man säga... Intressant!deras prissättning är det INGEN som begriper men det är bra när man hittar kap! :-) Ta det lugnt i morgon så ska du se att det blir ett härligt lopp!

  SvaraRadera
 4. Mattias, pappa och jag önskar Dig stort lycka
  till - ta inga risker löp lugnt!
  kram Mamma

  SvaraRadera
 5. Tack allihop! Jag tror jag behöver lite mentalt stöd :-) Snuvan ÄR kvar, men nästintill försumbar. Ett lugnt långpass stundar kl. 15.05...

  SvaraRadera