tisdag 4 maj 2010

Inställt med extra av allt

Idag har det varit en sådan där dag när man liksom bara åker med i livets karusell. Man känner inte att man kan påverka varken riktning eller fart. Ganska lugnande, men ändå stressande om det överhuvudtaget är nån som begriper vad jag menar :-)

Dagen började med ett extremt intressant frukostseminarium om arbetsrelaterade frågeställningar. Efter det vidtog resa hem för att hemifrån jobba med arbetsrelaterade frågeställningar. Därefter tog nästa steg vid. Just det - arbetsrelaterade frågeställningar.

När Eva kom hem efter en dag på Tom tits med dagisbarnen och, framförallt, dottern så satt jag fortfarande och jobbade med arbetsrelaterade frågeställningar. Hon fick då ta hand om middagen (som för övrigt var mitt ansvar idag) och hundpromenad (som för övrigt var mitt ansvar idag) och barnläggning (som för övrigt var mitt ansvar idag). Allt i en positiv anda där mitt samvete inte alls drabbades på något sätt (*IRONI*)!

Nu sitter jag fortfarande med mina jobbprylar och tar sikte på ett nattpass (eftersom kunden är en bank som har 24/7-öppet och därmed måste visst arbete ske nattetid)!

Dagens kroppsrörelse har begränsat sig till promenad till och från bilen för resa till seminariet och hem samt en kortare promenad med Nemo (ca. 1 km) och en svagare rörelse till och från kaffebryggaren! Jag är helt klart slutkörd och lär ha en härlig huvudvärk imorgon, men det passar ju bra eftersom jag inte får äta lunch imorgon då jag ska på hälsokartläggning vid 14.00... All träning inställd idag!

Jag kan i detta nu bara konstatera att denna dag lägger jag till handlingarna som en icke-dag som jag bara kommer förneka att den alls existerat och tar nya tag imorgon!

3 kommentarer:

 1. Phu! Jag skulle nog hellre bytt med din fru! Tom Tits verkar kul! :-)

  SvaraRadera
 2. Jag avskyr såna där dagar när träningen inte blir som det var tänkt p.g.a jobb. Men i morgon är en ny dag! :-)

  SvaraRadera
 3. @Pelle
  Jamen eller hur! Fast jag tror att hon behövde det mer än mig denna gången :-)

  @Ingmarie
  Ibland är det riktigt störande att man måste ha ett jobb. Fram för mer ekonomiskt oberoende för alla löpare!

  SvaraRadera