torsdag 20 maj 2010

Kunde inte hålla mig...

Jag kunde faktiskt inte hålla mig igår. Det blev en sjukilometersrunda i skönt väder.

Kroppen kändes OK så jag gav mig ut. Inga planer, inga tankar på fart - ingenting! Håll första tre kilometrarna, fartökning efter det och håll sista kilometern  - men ack så underbart att låta benen löpa lite! Snittempot blev stax under sex minuter och jag var inte dödstrött när jag kom hem :-) Lovar gott...
Frun övervakade "live" på sin iPhone och det funkade utmärkt - lovar gott även det inför maran (så de kan se när jag är på G...)!

Idag känner jag ingenting i kroppen efter löppasset, men känner att förkylningen fortfarande har ett fast grepp om snoken. Det visar sig på lördag om jag kommer känna mig redo att starta för en halvmara. Dock känner jag mig så sugen att det troligen ska mycket till för att jag inte ska köra. Det ÄR ju ändå mitt sista långpass innan maran :-)

Idag är det 20 grader och strålande sol här hemma och det är vad prognosen säger att det lär bli på lördag (kanske inte 20 grader, men strålande sol i alla fall). Puh, säger jag bara! Men det är väl lika bra att vänja sig. Om 16 dagar sker elddopet och då lär det INTE vara svalt...

Nu är det arbete i värmen och dessutom jaga frisör åt mina små prinsessor. Med deras långa hår blir det mycket gnäll om tovor och jämfört med min snaggade hjässa så måste det ju vara varmt!
Ha det!

2 kommentarer:

  1. Harligt att hora att varmen kommit till Svedala! Hoppas du kommer att springa Varvet pa lordag - ser fram emot rapport!

    SvaraRadera
  2. Hoppas jag med :-) Rapport kommer!

    SvaraRadera