tisdag 25 maj 2010

Kort och jobbigt

Jaha - jag visste väl att "bakslaget" skulle komma. Efter jobbet här i Helsingborg, som jag besökt sen i söndags, tänkte jag dra ut på en skön, lugn jogg i Pålsjö skog. Lugn - Check! Skön - Ocheck!

Det kändes liksom inuti kroppen idag på rundan att jag var med om nåt halvjobbigt i lördags. Musklerna var sega, lederna gnisslade och senorna spände mest. Nu hade jag ju liksom detta på känn så jag tar inte så hårt på det. Om det håller i sig till nästa vecka är det kanske dags att börja undra, men efter en urladdning som på Varvet i lördags så brukar jag bli en "seg gubbe" en vecka :-)

En annan sak som slagit mig är att jag faktiskt också varit ifrån min fantastiska fru och mina underbara små barn i hela fem dagar. På nåt sätt tror jag att det påverkar också. Det gör liksom lite ont i kroppen bara av att längta. Och fem dagar är ju "jättelänge"! TUR att jag åker hem imorgon. Tåg till Hässleholm och vidare med X2000 mot huvudstaden!

Dagarna här hos kunden har varit arbetssamma, som vanligt, och just nu är min frustration stor! Jag hoppas jag kan sova gott inatt (till skillnad från de sista två nätterna) och kanske landa i nån mer harmonisk stämning :-) Just nu upplever jag tjänsteresan mer som ett stort antiklimax och bakslag efter det fantastiska Göteborgsvarvet!

Natti!

2 kommentarer:

  1. Nästa gång du stannar till i Hässle, skicka ett twitter nån dag innan vilken tid tåget kommer så ska vi se om vi hinner en fika.

    SvaraRadera
  2. Tummen upp! Normalt flyger jag "över", men denna gång blev det SJ :-)

    SvaraRadera