lördag 22 maj 2010

Ingen beslutsvånda - Jag startar!

Efter att ha sovit som en prins, smaskat hotellfrukost och tagit med en kopp kaffe på rummet har jag bestämt mig - Jag startar idag!
Förkylningen sitter kvar, men den är på väg att ge sig helt (kanske Brämhults färskpressade apelsinjuice bidrog?). Jag får helt enkelt ta det riktigt lugnt idag. Som om jag inte skulle det ändå :-) ? Denna gång blir det nog lugnt även för mig...

Målet jag hade på 2.15 har jag skrinlagt helt. Det får helt enkelt bli den tid det blir. Viktigare idag är att slutföra loppet. Dessutom planerar jag att under loppet njuta av löprundan, folket, orkestrar och de fantastiska stadsvyerna man passerar. Om det tar fyra timmar eller två spelar ingen roll! Det är nästan så jag föredrar fyra, för då får jag ju njuta längre :-) Jag har dock lämnat en mental öppning utifall förkylningen "bromsar" under loppet. I så fall kliver jag av - jag tänker INTE riskera Stockholm maraton om ett par veckor!

Jag har fått massor med lycka till så jag känner mig helladdad med mental energi! Och den behöver ju bara räcka dryga två mil :-) Har dessutom nya svettband och ett paket compede med på resan!


Rapport kommer ikväll!

3 kommentarer:

 1. Vad hände?! Varför stannade du efter 20,82k? Jag kollade din runkeeper och den säger att du sprang bara 20,82k... när ska du avsluta loppet? Nästa år????

  Hehe

  SvaraRadera
 2. @Lina
  Tack å bock! Puh - vilken värme!

  @badgear
  Asgarv! Orkade inte sista metrarna :-) Närå - Runkeeper är inte helt exakt i sin mätning... Det var iofs inte min Garmin heller - 21.03 km. Men jag kom i mål och had een fabulös upplevelse. Bloggning kommer!

  SvaraRadera