fredag 2 juli 2010

Aktiv bloggvila

Tjipp! Ni kanske har noterat en betydande nedgång i antal blogginlägg från min sida? Om inte - grattis, annars vill jag förklara detta med den ljuvliga semestern jag har. Första veckan närmar sig sitt slut och det känns som om jag varit ledig en månad. Detta trots att jag inte gjort ett dugg! Underbart!

Snuvan sitter kvar, men börjar så sakteliga släppa sitt grepp. Imorgon, eller i övermorgon ska första passet på lååång tid gå av stapeln. Troligen kvällstid eftersom hälsan är av vikt för mig och ett löppass dagtid är just nu förenat med livsfara i värmen :-)

Dagens inlägg skrivs i denna stund på en MacBook Pro! Snacka om att jag uppskattar den nya maskinen!! Detta inköp är det bästa jag gjort å väldigt, väldigt länge! Jag kan inte annat än rekommendera att ni sparar en slant (ganska rejäl sådan) och införskaffar en Mac vid nästa datorbyte - ni kommer nog inte heller ångra er! Själv sitter jag med ett sånt där lite halvfånigt leende som bara vi tekniknördar kan åstadkomma när vi använder nåt tekniskt...

Om dryga veckan går Musköloppet av stapeln. Planen är att jag ska stå på startlinjen på milloppet den dagen. Faktiskt har min ambitionsnivå sänkts en smula och jag är glad om jag orkar runt hela milen utan fikapauser :-) Nä, så illa kanske det inte är, men jag kommer springa med en klackspark och bara njuta - helt fel enligt mina mål, men vad sjutton...

Om ni inte anar "manana"-attityden så vet jag inte hur jag ska kunna uttrycka mig :-) Jag lutar mig tillbaka ett tag framöver och löper mer för nöjes skull än något annat - för löpningen saknar jag verkligen!

Varma semester- och sommarhälsningar från en "marathon finisher"...

PS! För er som följt min maratonhistoria vill jag passa på att meddela att IGÅR lämnade min tånagel min stortå... Halleluja!

4 kommentarer:

 1. Vad kul att du ska kuta Muskö! jag kanske kommer jag med. Om jag kan ta mig dit på något vis. Kommunalt är inte det lättaste...
  Fastna nu inte i lättjeträsket! ;-)

  SvaraRadera
 2. Hihi! Spännande! Kanske hojen???? Uppvärming... Både jag och frun ska köra - jag 10 och hon 5 km :-) Hoppas vi ses. Förra året var trevligt på Muskö!

  SvaraRadera
 3. Önskar lycka till inför Muskö - det fixar Du lätt.. Njut av seemstern!
  Lycka till önskar jag frun också! :)Hoppas Ni får en underbar löpning!

  SvaraRadera
 4. @Pernilla
  Vi tackar och bockar båda två! Jag njuter som en galning för fulla muggar (med lite snor och snörvel) och ser verkligen fram emot Muskö. Vi missade anmälningstiden, men vi kör efteranmälan :-) Snygg skärgårdsrunda förresten!

  SvaraRadera