onsdag 21 april 2010

Numrerad!

Japp - nu är man till slut numrerad för det stora äventyret!

12269 är det nummer ni kan hålla utkik efter :-)

Jag gissar att ingen kommer hinna uppfatta de 12268 första löparna, men kanske när jag kommer lufsande att nån kan hinna se det rödmosiga, plågade ansiktet ovanför numret 12269. För den som står vid målet kan jag tipsa om att rast och vila fram till strax under 5 timmar efter start. Ni kommer inte ha några problem att uppfatta vare sig nummerlapp eller det plågade ansiktet. Å andra sidan gissar jag att det plågade ansiktsuttrycket kommer ersättas av det fåniga och märkliga grin som kommer klistras på inne på stadion.

I övrigt kommer jag se till att det går att följa min lufs "live" på webben. Jag återkommer med mer info om detta när vi närmar oss dagen SM!

NU är det på riktigt liksom (som mina barn skulle uttrycka det)! Det är 45 dagar kvar och jag är numrerad! Om man till detta lägger min numera aktningsvärda ålder så är röda mattan utrullad. Den ska bara beträdas - i 42.195 meter!!!!

Idag kände jag mig lite trött efter den önskade middagen (hemlagad ost- och skinkpaj) samt kvällens eminenta fruktsallad med vaniljglass. Jag kan också meddela att gårdagens födelsedag direkt satte sina spår i vikten. Kan det vara så att jag åt för mycket paj? :-) Gott var det i alla fall!
Gårdagen förknippar jag inte ett dugg med löpning, men idag kommer det att bli ett pass när jag kommer hem. Magen är OK och kroppen känns redo för ett pass igen.

Tills vidare - tjingeling!

2 kommentarer:

  1. Om det satte sina spår så fort så åt du definitivt för mycket paj! :-O
    Vad roligt att du blivit numrerad! Jag ska hålla utkik.

    SvaraRadera
  2. @Ingmarie
    Hahaha - håller med! Det var en bit för mycket! Vikten gick upp hela två hekto :-) "Drastiska" åtgärder såsom 6 km löpning i raskt tempo vidtog! Kan dock meddela att efter vetenskapliga experiment har jag konstaterat att min våg kan diffa så mycket som 2-4 hg vid ett och samma tillfälle :-) Billig våg!

    SvaraRadera