tisdag 2 november 2010

Tokjobb, slarv och sömnlöst

Denna vecka befinner jag mig i Skåne - på tjänsteresa såklart. Väskan packades utan träningskläder medvetet) och istället packades en karta Alvedon då mycket jobb och lite sömn förväntades med därtill hörande huvudvärk.

Mycket jobb - check! Dåligt med sömn - check! Huvudvärk - ... no check...

Jag är glad att huvudvärken uteblivit (hittills) och undrar stilla varför? Egentligen tänker jag inte bry mig, men lite kul vore det att veta. Släckte igår vid 00.45 efter att ha startat jobbandet vid 7.10 på morgonen - endast med kort lunch och middagspaus... Idag lutar det åt något liknande, fast kanske lite senare släckning. Inte så himla bra - jag vet! Men ibland måste man bita ihop och "bara göra det"! Jag ska ju vara ledig på torsdag och fredag med prinsessorna :-) Så - bara 12 timmar att jobba in på två dagar...

Ni kanske förstår varför träningspaketet ligger hemma? Troligen hade jag mått bättre av att ta med det, men denna gång - nix.

På torsdag morgon går startskottet för min Cambridgekur. En påse skakad i vatten - morgon, middag och kväll. Däremellan minst tre liter kranvatten. Så tänker jag börja i alla fall. Ta mig in ketosläget och få det där "ruset" av vad-det-nu-är när kroppen anpassar sig till intaget. Tricket med kuren är såklart att hålla sig "tom" i depåerna så att det bara finns fett att bränna. Jag kommer ta en dag i sänder och när jag landat efter första "chocken" ska jag testa att börja med lite promenader och kanske lättare jogg - MYCKET lätt jogg.

Det här blir ju ett perfekt test av min mentala styrka också. På torsdag åker frun bort tre dagar... Kul att laga mat åt familjen under nedtrappningen :-)

Inte nog med det - för en fullkomligt o-flygrädd har det utlovats stormstyrka imorgon när (om?) jag flyger hem!

"Jag kan flyga, jag är inte rädd..."

2 kommentarer:

  1. Tur du ska byta jobb för det där är inget hälsosamt leverne. Adrenalin och Cortisol är några av "rusets" namn. Inte heller så nyttigt...

    SvaraRadera
  2. @Ingmarie
    Japp - tur... Undrar bara om det blir skillnad... Oavsett så var denna vecka lite mer extrem än vanligt eftersom jag NU är helledig med mina små prinsessor. Bara vatten, filmtittande och lite friskluftspromenader :-) DET är mer sunt leverne!

    SvaraRadera