onsdag 10 november 2010

Dagen innan den första veckan övergår den andra

Imorgon är det vägning! Jag vet vartåt det barkar och det känns helt OK :-) Jag kommer absolut inte nå Dr Annika superresultat på 6,8 kg första vecken, men det är helt OK det med. Kommer jag halvvägs så är det toppen!

Nu ska man vara medveten om att första veckan är det ca. 2 kg av nedgången som är ren vätska. Eftersom man inte stoppar i sig några kolhydrater är det inte mycket som binder vätskan. Jag antar att det bla är därför som de vill att man dricker tre liter+ med vatten per dag. Hittills har det funkat rätt bra med vattnet...

Det jag kan konstatera är att jag har ett grymt bra - selektivt - minne. Förra gången jag körde en sån här kur borde jag gått igenom samma våndor som denna gång, men det har jag inget som helst minne av. Kanske var det lika bra, för annars hade jag tvekat rejält om jag skulle ge mig in i detta. De fyra första dagarna var ett stålbad där pannbenet testades till sitt yttersta. Att inleda med att "svälta" och stå och laga en osande kyckling & curry... Puh!

Jag har fegat när det gäller träning! Troligen kommer jag fortsätta fega lite. Jag har en svag känning av halskli och kurens effekter på kroppen är tuffa. Jag kommer troligen köra riktigt försiktigt för att inte riskera att tuppa av. Det vore korkat! Jag får helt enkelt känna mg fram.

Till helgen drar jag söderöver på "tjänsteförrättning" igen och kommer denna vända släpa med mig påsar med soppa, mixer och ett laddat pannben. Resande, hotellboende och mycket jobb - spännande med en kur i full gång, men jag klarar det!

Som ni kanske förstår har jag fokus på mig och mitt ego ett tag nu :-) Jag är just nu inte den mest frekvente bloggkommentatorn, men jag lovar - jag är tillbaka snart :-) Till dess - Hang on!

2 kommentarer:

  1. Vi hänger i Magnus ingen fara, ett litet tips är light dricka som faktiskt går att dricka enligt mitt Cambridge ombud. Kan vara något att växla med när vattnet står dig upp i halsen.

    Peace Love och Löparskor!

    SvaraRadera
  2. @Jesper
    Kul! Jag har tänkt i lightbanorna, men avstod. Jag har faktiskt hittat ett bra sätt - smaksatt bubbelvatten (typ Loka, Ramlösa)! På kvällen har jag unnat mig ett glas med bubbel för smakens skull och känslan såklart. Hittills funkar det bra. Vattenintaget går upp och ner beroende på dagsform. Det spännande är att jag nu känner när jag druckit för lite. Så har det sällan känts "utanför" kuren.

    SvaraRadera