torsdag 25 november 2010

Invägning #3

Tjipp! Kort inlägg idag pga det myckna snöandet och behovet av att "träna snöskottning"...

Veckans resultat:


 • Morgonvikt dag 14: 88,5 kg


 • Morgonvikt dag 21: 87,1 kg


 • Viktändring: -1,4 kg


 • Supernöjd! Med tanke på att jag börjat "äta" igen så har kroppen dragit på sig ett, eller ett par, kilos vätska. Depåerna fylls på och därmed binds även vätskan. Skönt att ha detta avklarat :-)

  Idag återstår 2,2 kg innan jag passerat målet och det känns grejt. På mötet med konsulenten igår kom vi överens om att jag ska fortsätta med tre påsar - TROTS att jag äter middag. Anledningen är den låga energinivån i passen. Hon tyckte jag var mer eller mindre galen som löpte med detta upplägg. OK - jag lyssnar och testar. Idag kör jag tre påsar och middag så får vi se. Jag får också se hur kroppen reagerar på detta under en, eller två, veckor. Kanske jag kör förbi målet med 85 kg, kanske stannar jag ... Den som lever får Te (berömt kinesiskt uttryck...?)! Det enda jag vet nu är att sub 85 kg SKA passeras!

  Jag har också lagt upp mitt träningsschema i en kalender så jag varje dag kan se vad som planerats. Än så länge är endast Szalkais 4.30-program inlagt och jag tror jag kommer justera det en smula. Återstår att se hur, med tanke på kur etc. Jag börjar i alla fall rätt lugnt och kommer komplettera med lite ägg och liknande inför passen. Det ska bli riktigt spännande att se.

  Idag var det ett 5km-pass inplanerat, men snöandet och skottandet gör att jag tar mig en lugn lunk på crosstrainern istället. Jag fegar ur lite på vädret idag och satsar på senare pass.

  Hoppas ni ler lika mycket som jag när ni skottar snön...

  3 kommentarer:

  1. Tummen upp!! Att kasta snön åt sidan är fantastiskt bålträning :)

   Förresten, att springa i snön nu är också fantastiskt bra träning, strunta i distans och tid, bara spring en sväng i snön!, du får jobba så oerhört mycket mera för fäste och stabilitet (precis inkommen efter 7km snöpulsning på lunchen!).

   SvaraRadera
  2. 4:30, du menar väl 4:30 tempo på maran...

   SvaraRadera
  3. Tjo tjo

   Härlig läsning Magnus jag kommer sätta mig på träningscykeln idag slipper skottandet för det gjorde jag igår och ingen snö i natt =)

   Peace Love och Löparskor!

   SvaraRadera