tisdag 30 november 2010

Självfokus och lite ringlande väg...

Så - nu fann jag lite motivation för att sätta mig framför datorn och skriva av mig! I nästan en vecka har jag hållit mig ifrån att skriva och helt enkelt fokuserat på mig, mina mål och en del utsvävningar :-)

Jag visste att vägen mot 85-kilosmålet skulle bli lite ringlande och med många lockelser på vägen. Jag har nu hittat en bra och lagom dos av soppor, mat och träning. Eftersom jag haft ett uppehåll med träningen innan har kroppen protesterat lite, men det var ju inte mer än väntat!

I helgen har jag svävat ut en del på matsidan - inget godis och alltför mycket onyttigheter, men mer än vad jag borde för att hålla den nedåtgående trenden. I förrgår, igår och idag har jag lyckats få till fokus igen.

I lördags ett pass på crosstrainern hemma - som gav REJÄL träningsvärk i vänster vad! Vilade till idag då det var dags för ett 4K (26 min)-pass enligt 4.30-planen... Det blev ett 5,3K (30 min) oh det var SKÖÖÖÖNT! Svetten lackade men det fanns kraft! Jag var troligt glad och avslutade kvällen med lite köttfärslimpa, ångkokta persiljemporötter, lite grönpepparsås och en rejäl tallrik grönt! Mums!

Möjligen åt jag lite mycket köttfärslimpa, men det kan inte varit mycket. Jag var precis lagom mätt och lät bli "de värsta fällorna" i form av fett och kolhydrat. Jag tror mig dock veta att jag fick i mig lagom dos...

Imorgon åter till sopporna till frukost och lunch - sen lite mat med familjen hemma då jag återvänder från Skåne...

Nu längtar jag efter lite mildare väder så man inte "dör" i motvinden...

2 kommentarer:

  1. Kan vara bra med lite återhämtning från bloggandet ibland också;)

    SvaraRadera
  2. Aboslut! Lite bloggvila har ingen dött av :-D

    SvaraRadera