torsdag 23 december 2010

Ont knä och mysattityd

Sen i måndags har jag haft ont i mit högra knä. Helt klart beroende på långpasset i söndags. Jag halkade omkring lite väl tror jag minsann. Det känns som om jag "vridit till" knät lite grann och att det ska lösa sig med lite försiktighet och vila. Jag uteslöt helt enkelt passet häromdagen :-)

Det har varit rätt intensivt de senaste dagarna ändå. Julstökandet har fallit till föga för arbetsgivarbyte! Nu är det gjort, dock. Igår började jag på nya jobbet och träffade alla i min nya grupp - askul gäng verkar det vara. Precis som jag eftersträvar är det nytt, fräscht och energiskt. Alla verkar vara passionerade och har ett otroligt driv framåt - trots att ramar och strategier inte är riktigt klara. Sån här miljö mår jag som bäst i! Där man stretar framåt i full fart och när huvudet blir blodigt byter man bara håll och kör vidare åt det hållet! Otroligt givande, men krävande! Igår kväll fick mina barn en rejäl utskällning - inte oförtjänt, men lite väl "rytigt" av en riktigt, riktigt trött pappa! Sorry tjejer att jag var lite väl... (*skäms* en mula...)!

Idag jobbar jag på fram till lunchtid. Därefter bryter jag för att ge frun bistånd i stäande och förberedelser inför morgondagen. Barnen ser jättemycket fram emot morgondagen - faktiskt jag också! Det ska bli jätteskönt att luta sig tillbaka några dagar och bara mysa med familjen. På söndag åker familjen dessutom på en kryssning ett dygn - med god mat och halla-ballou :-)

Jag tänkte varva ner även bloggandet (det kanske redan märkts) några dagar och fokusera på familjen och att relaxa. Ibland med ett pass, men ofta med soffsittande eller snökrig med prinsessorna :-) Hemma hos oss är det familjen som står i centrum under julen och då mest barnen! Hoppas ni får lika mysigt som jag planerar...

Till slut vill jag passa på att önska alla en riktigt god jul och ett gott nytt år!

1 kommentar:

  1. God Jul Magnus! Och grattis igen till nya jobbet! Krya nu på knät!

    SvaraRadera