söndag 19 december 2010

Julfrånvarande och byta-jobb-fokus

Tjing på er alla julglada - och ni övriga :-)

Jag har varit passiv på bloggen, men INTE i övrigt! Det har varit stort fokus på att avsluta mitt nuvarande arbete med flaggan i topp och dessutom en alltmer påtryckande känsla av att julen närmar sig. Jag HAR dock kört mina pass. Ett pass uteblev pga nackspärr, men det känner jag är helt OK :-)

Idag ger jag mig ut på långpass - 12 km i -9 grader och isande vindar. Det är sådana här dagar man verkligen ska ge sig ut. Då blir de underbara vårkvällarnas pass rena barnleken.

Det återstår att se om det blir nåt mer bloggat idag - annars blir det en annan dag :-)

Ciao!

3 kommentarer:

 1. Spännande med nytt jobb och vad allt det innebär! Önskar dig lycka till med dina nya utmaningar. Och du, man ser stor skillnad på bilderna juli-10 kontra dec-10.

  SvaraRadera
 2. Tack så jättemycket för din kommentar i min blogg! :D

  Jag måste hålla med hempa om att man ser verkligen skillnad på bilderna. Det är faktiskt himla tacksamt att tillhöra gruppen med människor där viktnedgången syns rätt fort eftersom ansiktet påverkas, eller hur? ;)

  Hoppas passet gick bra! Det är såna här dagar det mentala spelar in, det är bara att grisa sig igenom. Ska snart ut också, dock bara för att gå då jag sprang rätt mycket igår, och det känns sådär lagom kul då jag vet att stora delar av sträckan kommer inte vara plogat och det snöar horisontellt.

  Ha det så gott!

  //Jenny

  SvaraRadera
 3. @hempa
  Thanx! För allt, kanske särskilt att det syns skillnad :-D Ser med tillförsikt fram emot ett fantastiskt 2011.

  @Jenny
  Fniss! Horisontellt snöfall är det vi lever för :-D Snacka om att man får utlopp för aggressioner och begär :-) Passet blir vid 12 idag och jag gissar att rapport kommer...

  God jul å gott nytt om vi inte hörs/syns allihop!

  SvaraRadera