fredag 11 juni 2010

Stajlad

Välkommen till den nya "looken"! Jag är definitivt ingen designer utan går helt på min egna känsla (känner ni igen attityden från löpningen?)! Jag hoppas ni ska trivas och komma tebax. Hur det än är med det så är det så här jag kommer att bo ett tag framöver.
Jag undrar faktiskt om en ny "design" på bloggen kan vara en del i uppbyggandet av ny motivation och "bot" av PMD? Jag har ju inte direkt varit deppig, men känner starkt att nåt nytt måste till och att här gäller det att smida medan järnet är varmt. Jag är otroligt motiverad just nu och det kommer jag passa på att nyttja innan den "gråa vardagen" ska ta över igen.

Huruvida vardagen är grå eller inte kan ju diskuteras, men det jag menar är att ibland behöver vi alla ett litet ljus som kan lysa upp vår tillvaro. Om det är en blomma från mannen, ett par nya löpardojjor eller en ny design på bloggen som tänder just dig låter jag vara osagt, men för mig är detta ett bra sätt att sätta P för tiden fram till Stockholm maraton 2010 och kicka igång framtiden på ett nytt, förhoppningsvis behagligt, sätt!

Så - häng med på min fortsatta resa ni som har lust, för nu drar jag!

9 kommentarer:

 1. Vi (Matte o jag) tyckte det såg bra ut!
  Men det tyckte vi ju om det förra utseendet också! Men kanske att det är tydligar ändå!
  Vi har rösta på Lidingöloppet 15 k
  kram

  SvaraRadera
 2. PMD eller inte men nu följer några månader utan tävlingar och just därför är det bra att du har en plan så att inte motivationen stagnerar.

  Disajnen ser mycket bra ut!

  SvaraRadera
 3. Snyggt! =)
  Röstade på Halvmaran i Sthlm i Din enkät..

  SvaraRadera
 4. Självklart är jag med! Nu ska jag klura på vad jag ska rösta på med...

  SvaraRadera
 5. @Mamma o Brorsan
  Tack å bock! Lidingö 15k? Kul!

  @Roadrunner
  Jepp, lång tid att nöta och "låta bli" att äta :-)
  Jag anar Lidingö 30K - Puh... Kan man få en förklaring till rösten(grymt nyfiken på just varför)?

  @Pernilla
  Najs! Halvmaror ÄR kul!

  @Ingmarie
  Trevligt att du "står ut". Jag gissar att jag behöver dina raka, ärliga tips framöver för att hålla rätt riktning :-) Grymt nyfiken på hur du röstat och varför?

  SvaraRadera
 6. Ja, jag har röstat på Lidingö och anledningarna är flera. Mitt hjärta klappar som bekant lite extra för just Lidingöloppet men tyvärr fick jag ställa in min debut i höstas (av samma anledning som jag fick ställa in maran). Lidingö är en folkfest av samma dignitet som maran och ett måste för en sann löparsjäl.

  Löparsjälar tvistar också en del om vilken tävling som är jobbigast: maran eller Lidingöloppet och meningarna går isär. Att anmäla sig till Lidingöloppet innebär motivation att träna ordentligt under sommarmånaderna där man annans kan tendera att slappa till. Det håller förstås inte när man vet att man har Lidingöloppet hänger över sig (kanske med en lämpligt vald målsättning).

  SvaraRadera
 7. Haha - allright! Du vill hålla mig på tå :-) Jag tar nog beslut nästa vecka. Jag inser att jag inte kan ta allt. Det är dags för frun att få svängrum nu. Hon har tagit all markservice i ett halvår...

  SvaraRadera
 8. Tjena mannen!

  Chockar lite och röstade faktiskt på Stockholm halvmarathon i enkäten och VARFÖR DÅ, kan man undra:-)

  Jo! Jag "vet" ju att Du innerst inne har bestämt Dig för Lidingöloppet 30K redan och vad kan då passa bättre än att ta Stockholm halvmarathon som sista långpass två veckor innan?

  Vi ses på startlinjen Magnus, BÅDE i halvmaran och Lidingöloppet 30 (som jag för övrigt håller med Roadrunner om är det bästa en löparsjäl kan uppleva)

  SvaraRadera
 9. Forst - finfin bloggdesign, stilren och snygg!

  Sedan angaende nasta tavling sa la jag min rost pa Stockholm halvmarathon - jag vill hemskt garna lasa om din resa mot det loppet. Som du skriver sjalv sa ar en halvmara en trevlig distans och jag tror att du kan kapa mycket tid tills nasta lopp. Och slutligen bara en kommentar om Stockholm marathon 2011 och ditt mal pa 4.30 - jag bara storler och ger tummarna upp nar jag laste det! Sjalvklart, det kommer att ga!!

  SvaraRadera