söndag 17 oktober 2010

Njutjogg i skymning

Efter en intensiv dag med undanplockande av cyklar, utemöbler och grill smaskades det rester från igår - tortillas/tacos med +meny av sallad och grönt! Därefter en familjepromenad där barnen fick leka av sig i 93 lekparker... Nåja,, kanske fem i alla fall :-)

Efter det var det dags för pappan att få lite "egen tid". Denna ödslades inte på något sportprogram på tv. Nix pix! En njutjogg i skymningen! DET är godis för själen. Jag traskade på i bra tempo de första fyra kilometrarna, men la sedan ner farten helt sista biten och njöt mig hem. Märkligt nog blev även sista kilometern hyfsat rask - 6-minuterstempo :-) Bara för ett år sedan var detta rallytempo för mig.

Idag känns det helt annorlunda att jogga än vad det gjorde för ett år sedan. Kraven var högre och frustrationen större. Men det klart, bara för någon vecka sen var frustrationen på topp :-) Hur som haver är det såhär jag vill ha det. Att kunna lufsa iväg i ett tempo mellan 5.30 och 6.00. Kan jag få lite uthållighet på detta så jag kan hålla detta oavbrutet i 4,2 mil så :-) Näe - nu ska jag inte skruva upp funderingarna. Inte heller skruva på massa löparmål. Åtminstone inte idag...

"Vikten före allt..." (citat från en kommentar av badgear :-D).

Nä, nu blir det dusch, varva ner och kramas med mina nyduschade små prinsessor. Visst är det väl mysigt att sitta hela nyduschad familj i morgonrock i soffan och vifta på tårna?

Sen i säng och läsa en god bok så man kan få en bra start på kommande vecka.

Mys å njut!

5 kommentarer:

 1. Härligt positivt inlägg att läsa före läggdags med skön avslutning: Mys å njut! :-)

  SvaraRadera
 2. @Jesper
  Kanon!

  @hempa10
  Tack - å mys på!

  SvaraRadera
 3. Vad skönt att Du finns! Tack!

  SvaraRadera