lördag 16 oktober 2010

Laid back, besolad och nöjd

Så kom den då äntligen - den där sköna känslan av nöjdhet och ovillkorligt "ljus". Idag körde grannen och jag iväg våra gamla kyl/frys-skåp, lite gamla cyklar å sånt till återvinningen. Tomten blev plötsligt inte ett upplag och redan där vaknade själen. Direkt när jag kom hem tog jag med Nemo på en sån där njutpromenad!

Solen lyste, det var några plusgrader och Nemo var en riktig bushund och njöt av den fantastiska höstdagen. Kan det bli bättre egentligen? Inga krav, inge stress och inget som störde under dryga timmen vi var ute. Det var bara jag, Nemo och naturen. DET är livsnjutning minsann!

Löpningens krav har jag nu lagt på hyllan tills "senare". Jag tror jag är i behov av andra njutningar ett tag. Då pratar jag inte om godis och sånt, utan om att försöka njuta av allt annat som finns att njuta av :-) Snart är det ju hårdkörning med vikten och det kommer krävas fokus för det. Jag laddar med lite "laid back" livsföring nu så själen är med på noterna när det börjar gå uppför - för det lär det göra! Jag har varit med förr och första veckan av ny livsföring är alltid en utmaning :-) Det blir lite som att toppa inför ett lopp...

Resten av dagen idag blir det lite shopping, matlagning och umgänge med mina fantastiska barn! Just ja, jag överraskade dem igår med att hämta dem en timme tidigare på skolan och gå till simhallen. Kvalitetstid minsann! Det ska vi göra fler gånger - nyttig "vardagsträning" blir det ju också. Inte minst för barnen!

Om solen lyser på oss imorgon ska jag nog ta mig lite "egen tid" och ta en njutjogg...

2 kommentarer: