lördag 9 oktober 2010

Han kom ut till slut!

Varannan dag är det sagt! Igår var det dags, men verkligheten satte stopp! När jag var mogen var klockan efter 22.00 i beckmörker och jag var helt slut efter en hektisk dag...

Ibland tar verkligheten över, men då gäller det att bita ihop - igår mäktade jag inte med. Så - idag gjorde jag nåt jag starkt ogillar. Jag tog ett morgonpass. Lugnt och rätt skönt - men jobbigt! Jag kikade inte på tiden speciellt utan körde på i ett lagom lugnt, men inte för lugnt tempo. Det visade sig vara 5.56 min/km i snitt. Lite "för snabbt" ännu, men skönt som sagt.

Imorgon stundar den dubbla distansen i Hässelbyloppet och det lockar inte direkt. Jag är INTE mogen för att gå på imorgon utan kommer lufsa mig igenom. Blir det under timmen är det OK - blir det inte under timmer är det också OK. Det viktiga är att komma ut. Det blir ett milpass för min del, helt enkelt.

Direkt efter loppet imorgon kastar jag mig i bilen, åker hem och duschar, pussar fru och barn och sen direkt till Arlanda. Skåneresa igen :-)

Så - en del av kanske jag ser imorgon, andra inte. Oavsett - trevlig helg!

Förresten - jag ÄR FRISK! Jag mår så bra just nu! Lika bra att passa på då :-)

4 kommentarer:

 1. Spark i baken! Ta fram Ditt största leende och visa hur det ska gå till! Du ÄR bäst - kom ihåg det!!
  Efter Skåneresan så vill jag läsa ett lååååångt inlägg.. OK?!

  SvaraRadera
 2. Hehe - hinner jag så kommer inlägget redan idag - oavsett reultat! Å tack så mycket :-)

  SvaraRadera
 3. Magnus: Du är alltid min idol, och du kommer att känna dig nöjd efter Hsselbyloppet. KÄnns som om det kankse är det som behövs för att kicka igång den ordentliga motivationen igen.
  Läste om dina och frugans planer om CK - råck ånn grabben - CK is da shit!! :)
  *stoooooooora kramar*

  SvaraRadera
 4. @DrAnnika
  "No pressure"... Idol - det var värst ;-) Tur att det är dubbelriktat. Jag är otroligt impad av dig, tjejen! Tack!

  SvaraRadera