söndag 29 augusti 2010

Magkör igen

Jaha - jag var nog inte riktigt frisk igår ändå...

Imorse var magköret åter igen. Ingen feber, men det där knipet i magen som tarvar en löprunda till badrummet för en kort sittande stund... Ja, ni fattar väl? Nu känns det i alla fall bra och en promenad med Nemo på ingång(eller utgång) om en stund.

Kroppen känns lite, lite stel idag, men det hoppas jag släpper med en promenad. Skönt att det inte är värre ändå. Fast igår var det ju "bara" fem kilometer :-)

En liten tanke har vaknat längst därinne. Mest är det Pernillas "fel" :-) Det ÄR dags att planera för ett skoinköp :-) Jag funderar på ett par vinterskor, alternativt en stabilare Adidas. Mitt senaste inköp var lite panikartat, men blev ju klockrent! En mara klarade de lätt och sitter hur skönt som helst. Dock provade jag en Adidassko då och tyckte de satt helskönt. Ska man våga byta?...

Nähä - dags för lite mer friskluft så man inte får abstinens :-)

11 kommentarer:

 1. Usch & fy för krånglande/sjuka magar! :(
  Det är ok att Du skyller kommande skoköp på mig ;)
  Nog tror jag att Du törs testa ett annat märke.. Jag köper aldrig samma märke - mest för att den som vill sälja skon tar fram en massa olika och jag får svårt att välja (och dessutom har jag inte hittat "mitt" märke än..)

  SvaraRadera
 2. Magnus!

  Måste först gratulera till en FANTASTISK tid igår på Bellman. Den uppladdningen och sedan prestera en tid som jag nog tror att du såg som närmast ouppnålig för ett par år sedan. Inget annat än just FANTASTISKT.

  Måste ge mig in lite i skodebatten ockås. Har du funderat på Ice-Bugs som vinterskor? Själv har jag varit i funderingsstadiet i ca två år. Om det blir en vinter som förra vintern så tror jag att det är en bra investering, men om det blir som det brukar vara i Stockholm så är jag tveksam.

  Vad tycker Ni andra frekventa läsare och tyckare av Magnus blogg?

  SvaraRadera
 3. @Pernilla
  Eller hur?!?!? Sjukmage suger :-) Sen är jag rädd att jag inte kan "skylla" på dig. Helt min egen förtjänst... Tyvärr!

  @Mentorn
  Tack! :-) Tiden har liksom blivit sekundär. Det kanske är därför det släppt. Inga spänningar här inte :-)
  Skofrågan är ett klurigare kapitel. Ice-bugs har jag egentligen inte haft på tapeten. Halkan är inget störra problem om man inte ska springa snabbt :-) Det värsta är ju väta. Blöta fötter fryser och det gillar jag INTE. Jag har mer varit inne på ett par trailskor - kanske med goretex... Men debatten är spännande :-) Jag körde ju hela denna vinter i mina Nike och frös inte alltför mycket. Bara när jag blev blöt...

  SvaraRadera
 4. Var idag inne och köpte mig ett par nya Saucony Ride på RunnerStore på Vasagatan. Saucony är "mitt" märke som jag tycker du ska testa. Saucony Triumph 7 har ju lovordats en del oxå.


  Körde med dom hela förra vintern då det som värst var -25 på löprundan till jobbet. Drog på ett par billiga broddar när det var som halast, men lättare är väl att bara dra ner på takten en smula.

  Hoppas magen kurerar sig!

  SvaraRadera
 5. Snyggt jobbat igår föresten! Vilken härlig löpardag det var!

  SvaraRadera
 6. Krya på dig!

  Peace Love och Löparskor... varför inte prova ett par Adidas!

  SvaraRadera
 7. @Jakob
  Sucony har jag varit inne på. Det stod mellan Nike och Sucony för två år sen. Jag ska testa runt lite... Jag vet inte vilken sträcka du sprang, men en fantastisk löpardag var det!

  @Jesper
  Tack. Sååå dålig är jag ju inte :-) Ett par Adidas lockar lite just nu, men det finns ju konkurrenter, hehe.

  SvaraRadera
 8. Snyggt jobbat på Bellmansstafetten!!

  Själv röstar jag på asics nimbus 11 från start fitness. Stabil neutral sko med grym dämpning. Löpkänslan helt okej men det är ingen ferrari så att säga.

  SvaraRadera
 9. Din mage verkar vara som min. Känslig!!!!!
  Hur går det med maten? (Den är ju en stor faktor till hur magen mår...)

  Du sprang helt galet bra på Bellman! Härligt! Håll i nu!

  Klart att du vågar byta skor! Men gå på hur DU känner. Spelar ingen roll vad någon annan tycker. Det är dina fötter det gäller. :-)

  SvaraRadera
 10. @hempa10
  Tack :-) Asics ska genast läggas till undersökningslistan!

  @Ingmarie
  Min mage har aldrig varit känslig förr. Måste vara alla bönor och linser :-) Maten går bra. Jag har verkligen fokuserat på små steg. Vettig frukost och näringsrik middag har varit i fokus mest. Middagen ger sedan lunchen dagen efter :-) Jag fortsätter med att få rutinerna att sätta sig i ryggmärgen och lära mig testa "konstiga" linser å sånt :-))) Dte mesta är ju riktigt gott!
  Bellman var riktigt kul! Ser fram emot Hässelby i oktober... Ska göra några skoräder framöver för testarbete innan jag tar beslut. Skönt ska fötterna bo - helt klart!

  SvaraRadera
 11. Visst kan bönor och linser sätta lite fart på magen men man mår inte dåligt och det går över fort så den teorin tror jag inte på.;-)
  Kom bara ihåg att du var magsjuk i somras med.det var det jag tänkte på. :-)Och nu visade det sig visst att det var en förkylning som spökade.

  SvaraRadera