torsdag 5 augusti 2010

Myspys med fartlek och en dotter på hoj

Idag var det dags att ta tjuren vid hornen! Jag var bara tvungen att få till ett njutpass. Sugen har varit utom räckhåll ett tag nu och det var dags att vända på steken.

Jag har varit rejält förvirrad ett tag och haft svårt att bestämma mig för vad och hur jag ska göra. Nu har jag bestämt mig för att lugna ner mig en smula. Inte vilja för mycket, ha tålamod och njuuuta av min livsresa. Med andra ord - jag har lyssnat en hel del på Badgear!

Sagt och gjort, dottern hade blånekat, tvärvägrat och tjurat ihop innan. "Nä jag tänker inte åka med - inte ens om du tvingar mig!" :-) Som om jag skulle tvinga henne att cykla med på en löprunda, hihi. Nä, DET skulle minsann aldrig ske!

Döm om min förvåning när jag står där med Nike på fötterna och tightsen på och dottern säger "Jag ska bara byta till träningskläder..."... Vad säger man? Glädjande, men vansinnigt förvånande!

En kort runda med fartändringar hade jag planerat och dottern och jag tjattrade mellan mina inandningar. Vi stannade efter 2-3 kilometer och drack lite medtaget vatten - mest så dottern skulle få känna sig "proffsig" :-) Vi spurtade båda de sista hundra metrarna och flåsade ikapp i 30 sekunder. Fy f-n vilken underbar runda! Den gav ingen rejäl trötthet, ingen megafart, inte några två mil - men skööööön! Och dessutom helt underbart att ha med sig dottern!

Jag är otroligt nöjd. Både efter rundan, men också efter storhandlingen idag. Bönor, müsli, naturell yoghurt och annat smaskens inhandlades idag. Imorgon ska en grym frukost intas(idag hade vi "bara" fruktyoghurt och müsli hemma...). Jag är sååå taggad nu! I kombination med dagens känsla på träningen kan det ju inte gå snett - det känns hur skönt som helst!

Till nästa gång friends!

7 kommentarer:

 1. Vet du, dina positiva glädje- och energivibbar känns ända hit!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-D

  SvaraRadera
 2. @Ingmarie
  :-D x 2 2... Rätt glad...

  SvaraRadera
 3. Gött!

  Vad bidde det för muslisort?

  SvaraRadera
 4. @Jakob
  Sunt och gott :-) Jag har blandat i lite valnötter och krossade linfrön och ska försöka se till att få i färsk frukt varje gång. Va?!?! Det GÅR att lära gamla hundar sitta...

  SvaraRadera
 5. Kvalitetstid med dottern! :)
  Tror man gör rätt i att ibland bromsa sig själv.. Även om det inte alltid är det lättaste ;)

  SvaraRadera
 6. @Jakob
  :-D

  @Pernilla
  Heeelt underbart! Efter allt "mentala rusande" sista månaderna kändes det äntligen toppen igen. Det är precis som du säger - lugna ned och fokusera på det som är viktigt är det viktiga!

  SvaraRadera