onsdag 11 augusti 2010

Inför...

På lördag bär det av igen. Lopp! Denna gång en mil i natten på söder i Stockholm :-) DÄR kan man snacka om folkfest! Det brukar vara massor med folk och superkul att springa. Denna gång ska jag njuta mig igenom. Precis som jag sagt tidigare ska jag satsa på att njuta mig uppför kyrkbacken mot Sofia kyrka. Pernilla uttryckte det lite fint i en kommentar tidigare - "Förra året stod det en kille och spydde på krönet..." :-) Den backen är inte att leka med, men jag har gett mig sjutton på att leendet ska på och det ska sitta på hela vägen upp! Jag har faktiskt aldrig sprungit uppför hela den backen och jag vet inte om jag kommer göra det på lördag heller, MEN leendet kommer vara på... Fattar ni hur irriterande jag kommer vara? De jag springer/går om i backen, trötta, sega, svårt att andas - och så kommer nån idiot med ett leende på läpparna! De jag inte irriterar kommer jag peppa - så det så!

Nästa vecka har jag planerat in en mysdag med frun. Barnen ska distribueras till farmor och farfar, incheckning på hotell strax utanför Stockholm city och middag med frun på favoritrestaurangen på kvällen. Vi firar 10-årig bröllopsdag på torsdag! Helt otroligt vad fort tiden går! Det ska bli en myskväll bara med frun. Det är nog 10 år sen det också :-)

Imorse blev det "bara" en rejäl grovmacka med skinka och keso. Jag hade såklart glömt köpa yoghurt. Böter på det! Imorgon ska det vara åtgärdat :-) Ingen matlåda har jag heller idag så det ska bli spännande att inhandla någon lämplig mat...

Ikväll är det dags för sista passet innan Midnattsloppet på lördag. Känslan just nu är att det blir ett lugnt pass i kvällssol (hoppas, hoppas...), men det blir det det blir... Jag kommer fortsätta njutandet, för så fort kraven ställs upp så kommer den där mekaniska känslan att "utföra" tillbaka. Det är mycket trevligare att njuta sig igenom passen :-)

Ciao!

4 kommentarer:

 1. Hej som vanligt så hejar vi ju på Dig!
  Förstår om folk blir irriterade på någon som ler ansträngt hela tiden! Men le på du! kram

  SvaraRadera
 2. Du kommer inte bara irritera folk med Ditt leende utan även alla som blir peppade just för att Du orkar peppa andra :) Helt rätt! Det om något kan ju få människor att ta i lite till..

  Och VI kommer inte kräkas i Sofia Kyrkbacke :)

  Jag springer också sista passet idag inför lördag: 5km's rundan på iFormloppet i Sumpan.. Imorgon blir det gymmet och vikterna en stund..

  Låter som en bra ide när Ni firar bröllopsdag! Finns det något skönare än att få åka bort och bli bortskämd, slippa diska mm?!

  Ha ett bra sista löppass! :)

  SvaraRadera
 3. @Mamsen
  Tihi - Tack och "alltid retar det nån..."!

  @Pernilla
  Eller hur!?!? Kräks vi så gör vi det EFTER backen :-)
  Lycka till på loppasset ikväll!

  SvaraRadera
 4. Har varit kass på att läsa här senaste dagarna men nu är jag i kapp! :-)
  Först måste jag säga att jag är superimpad över din... vad ska jag säga, förvandling! (?)Vilken förändring du gjort med maten magnus! Helt otroligt!Du kommer att bli belönad, tro mig! Din kropp kommer att tacka dig flerfaldigt. Sen vill jag säga att ditt leende kommer att hjälpa dig och du kommer INTE att spy. Så himla farlig är inte den backen. Du kommer att flyga över den. Inget du ska oroa dig över.

  SvaraRadera