onsdag 11 augusti 2010

Sista rycket inför midnattsloppet

Så var det avklarat, då! Sista träningspasset inför njutloppet på lördag kväll med massor av roliga människor! Idag var det tänkt ett sjukilometerspass i lite lektempo. Så fick det också bli - jag gillar verkligen lektempo!

40.42 på 7.13 km och ett snittempo på 5.42 var ju helt suveränt! Och då fanns det ändå bra med krafter kvar.

Det är ju nästan så man börjar fundera i banorna "världsrekord" inför lördag, eller åtminstone sub60. Men jag säger nästan! Just nu är jag inne i ett så skönt "flow" där tiden och farten egentligen inte har någon betydelse och där njutning står högst på agendan. Jag vill absolut INTE byta bort denna underbara känsla och kommer försöka ha kvar den så länge jag kan. Blir det "världsrekord" på lördag  - fine, annars - fortfarande fine! Bara jag bara njuter!

Det är många "bloggjoggare" som sprungit iForm-loppet i Sundbyberg idag. Jag har bara kunnat kika på några resultat än - man kan ju inte allas efternamn :-) Av de jag sett så har ju helt klart Petra slagit "världsrekord". Sub50 med råge - Grattis! Fler resultat lär dyka upp framöver :-) Snyggt jobbat allihopa - världsrekord eller inte!

Imorgon och på fredag är det träningsvila. Den hör gången ska jag verkligen försöka ladda inför loppet och toppa farten lite. Alltså - inga träningspass tätt inpå och ingen kaloriunderskott. Däremot blir det en del kolhydrater - åtminstone på fredag. På det lite extra vätska under lördagen så man är fit till 22.30 - det är då skottet går för startgrupp 5 där en viss envis liten tjockis befinner sig :-)

Och kom ihåg - MED ett leende i kyrkbacken till Sofia kyrka...

8 kommentarer:

 1. Miranda bokstavligen flög fram ikväll.. Fräsch som en nyponros var hon efteråt med - sanslös tjej det där! :)

  Petra gjorde ett kanonlopp hon med! :)

  Själv lufsade men fram med andra lufsare men glad och nöjd - för det var väl roligt jag skulle ha?!

  Ska absolut försöka infinna mig på Zinken 21.45 på lördag. Coyntha var också sugen på att ses!

  Och vi kommer visst slå världsrekord på lördag - i hur många man lyckas irritera med ett leende och lite pepp i rätt backe :)

  SvaraRadera
 2. @Pernilla
  Visst är de otroliga! Fast jag tycker vi är bättre :-) Snyggt jobbat igår! Hoppas vi ser varann på Zinken - jag har missat folk förr i trängseln :-)

  SvaraRadera
 3. Ser fram mot att se det leendet - vi kommer stå och heja vid kyrkbacken :-)

  SvaraRadera
 4. Just nu är det Petras och din träning som intresserar mig mest bland de bloggare jag följer. Varför det? Jo, det är hos er man tydligast märker hur det går framåt. Om du verkligen gick inte för det så skulle du, precis som Petra, kunna krossa ditt personliga världsrekord. Jag tycker också att du verkar ha en sund inställning till din löpning som i huvudsak verkar gå ut på att njuta. Trots det märker man som läsare tydligt att det går bättre och bättre. Jag tycker att du ska fortsätta i det tempot ända till du själv känner dig mogen för löpning i maxtempo. Det ska bli riktigt riktigt spännande att följa din fortsatta träning och vägen mot de målsättningar framgångarna på maran inspirerade dig till.

  SvaraRadera
 5. @Roadrunner
  Wow! Snälla ord - tack! Jag är otroligt impad av Petras resultat också. Jag har lite annat fokus just nu och jag tror att det är just det som gör att resultaten kommer - förutom enträget löpande. Så fort jag försöker "pressa mig" har resultaten uteblivit :-) Nu satsar jag på att njuta av min livsresa och låter resultaten komma i sin egen takt. Det betyder inte att ribban sänkts - bara att det får ta den tid det tar innan jag når dit! Maxtempolöpning lockar inte så mycket just nu, men är absolut inte uteslutet. Kilona ska bort och sen tar jag diskussionen med min kropp...

  SvaraRadera
 6. ha det så kul på loppet och hoppas att går som du tänkt dig :)

  SvaraRadera