tisdag 28 september 2010

Nyheter...

Nu har jag hållit mig borta ett antal dagar från bloggen. Inte för att jag varit sjuk och inte av ointresse. Nä, jag har haft lite hektiska och turbulenta dagar...

I onsdags sa jag upp mig från mitt nuvarande arbete! Sånt kan ju orska en del rörighet i ens liv, men ger också en otrolig energiboost. För er som inte vet har jag jobbat i it-branschen. Primärt med utveckling av affärssytem i bank-, finans- och försäkringsvärlden. Jag har sedan ett par år varit på "tjatstigen" för att få min nuvarande arbetsgivare att vilja satsa lite mer på det jag vill - och mig naturligtvis. Tyvärr har det inte riktigt gått hem, alternativt så har jag har haft större förväntningar på arbetsgivaren än vad de kunnat prestera. Troligen är det en kombination :-)

Nu har jag, via tips från Mentorn, fått spår på en lovande anställning i ett japanskt företag med stora ambitioner och spännande framtidutsikter - Fujitsu. Jag kommer gå över och arbeta närmare verkasamheten och närmare arkitektur och struktur. Det ska bli fantastiskt spännande och jag ser, för första gången på ett par år, fram emot att få starta nästa år med en rejäl kickstart! Här ska bedrivas arkitekturarbete, minsann!

Som ett brev på posten kommer motivationen farande. Inte smygande, utan FARANDE! Jag har inte varit så här motiverad sedan jag startade maratonträningen förra året! Nu är det också en mer erfaren attityd jag kan lägga på mitt liv och har kommit till insikten att NU är det dags att göra en storsatsning på vikten.

Direkt eftter Hässelbyloppet kommer jag frysa löpträningen (som i och för sig varit på sparlåga på sistone pga sjukdom och risiga knän), lägga stort fokus på vikten under ett antal veckor och därefter starta upp med smygande maratonträning inför Stockholm maraton 2011. Sub 85 kg och Sub 4.30 tim är de mål som nu gäller. Efter årsskiftet är det också dags för gymkort. Jag har dragit på det förr, men tänker nu satsa även på detta. Allting med skillnaden att jag börjar med vikten :-)

Så - haka på här på bloggen igen vetja! Nu tänker jag återigen fortsätta min resa!

Tjihooo så bra det plötsligt känns!

8 kommentarer:

 1. Shit Magnus! Coolt! Jag anade att det var något sådant på G och jag är så glad att du tagit steget.Förändringar tar kraft oavsett om de är roliga eller tråkiga, men jag känner på mig att det här kommer att bli kanonbra! År 2010 kommer du att se tillbaks som förändringens år och 2011 kommer att bli året då allt vände och hände. :-) Självklart är jag med på din fortsatta resa!

  SvaraRadera
 2. @Ingmarie
  Hihi - visst är det coolt! Jag är heltaggad igen efter en sommar som varit lite "down". Ser fram emot 2011...

  SvaraRadera
 3. Vad spännande! En nystart inom allt :-)

  SvaraRadera
 4. Härligt, din hjärna badar i dopamin nu;)

  SvaraRadera
 5. Nu har den politiskt-mediala överklassen och den organiserade brottsligheten gjort gemensam sak mot Sverigedemokraterna. Facket och Original Gangsters. Demokratin är hotad. Då kan jag omöjligt tiga. Det är en medborgerlig PLIKT nu för alla oss som GILLAR OLIKA att slå till mot den falska vänsterns åsiktsterror, likriktnings- diktatursträvanden.

  Samtidigt känner jag mig skyldig att sprida ljus över det verkliga HIV-läget i vårt land. Mörklagt av Makthavarna.

  Vidare instiftar jag den ultimata religionen, den "metakatolska kristosatanismen".

  Denna sida upp!

  - Peter Ingestad

  SvaraRadera
 6. @Ellinor
  Jag bara ler vidare...

  @Johan
  Rätt OK känsla :-)

  @Kraxpelax
  Suck - efter att ha snabbkikat på din blogg kan jag bara konstatera att du nog åkt vilse till min, alternativt har ett stort behov av att höras och synas. Lite tråkigt är det att du "geggar ner" här eftersom jag inte på något sätt sympatiserar med dina åsikter! Jag brukar gilla respons och diskussion, men som du skriver på din blogg - räkna in mig bland dem som betraktar dig som stollig...

  SvaraRadera
 7. Gud vad spannande! Man kan riktigt lasa i dina ord att du ser fram emot det har och ar taggad! Lycka till Magnus!!

  SvaraRadera