tisdag 21 september 2010

Åter till verkligheten

Sådärja - nu är jag åter till verkligheten! Fem dagar i "Mittens rike" gav resultatet en förkylning, rejäl trötthet efter resandet, men en fantastisk upplevelse. Idag är kroppen inte riktigt med på noterna, så jag tänkte bara hojta till lite här på bloggen så "alla" vet att jag lever, men nån vidare bloggare är jag nog inte idag(heller?)...

På lördag går LL av stapeln. Som det känns idag så lär INTE Magnus stå på startlinjen, men det är lite tidigt att ge upp än, så vi får helt enkelt se. Mycket talar dock emot en start för tillfället. Inte minst knät som hör av sig lite då och då. T ex var klättrandet på kinesiska muren (japp - det var mer klättring än promenad...) inte vidare värst bra för knäkänslan. Ont på båda sidor strax ovanför knäskålen (samma känsla som under och efter halvmaran)!

Nåja, jag har haft det bra ändå. Nu hoppas jag bara att förkylning och jetlag lägger sig så man kan bli människa igen :-)

Ciao!

6 kommentarer:

 1. *vinkar* välkommen hem =)

  Peace Love och Löparskor!

  SvaraRadera
 2. Verkar som om du har haft givande resa. Synd om du inte kan komma till start men Lidingöloppet är inte snällt mot halvskadade kroppar. Tror att du kan förstöra många månaders träning om du ställer upp utan att kroppen känns ok. Men låt oss hoppas; det är ju några dagar kvar!

  SvaraRadera
 3. Skippa LL med gott samvete. Har hört att det finns något som kallas för morgondag och är dina knän slitna innan lär de totalstrejka på söndag. Det går ju fler lopp liksom :-)

  SvaraRadera
 4. Säger som de övriga, skippa LL i år och spara det till 2011. Det är ju alltid kul att ha nåt nytt att se fram mot och träna för! Det är ju inte så att du legat på latsidan direkt under 2010 vad gäller lopp :-)

  SvaraRadera
 5. @Jesper
  *vinkar tebax*

  @Alla
  Tack för "tipsen från coacherna"! Just nu luter jag fortfarand eåt o-start. Jag kommer INTE riskera något, men funderar på att kanske köra LL15K om knäna känns bra och snuvan är borta. Besked kommer senast fredag :-)

  Om inte annat så kör jag nästa år...

  SvaraRadera
 6. Skippa LL säger jag med. Finns ingen som helst anledning att ens försöka! Krya på dig! Behöver du hjälp med knäna så hojta. jag har bra fixare. :-)

  SvaraRadera