fredag 10 september 2010

Inför...

Tjolahopp! Nu har det gått ett tag sen förra inlägget. Jag har inte dött, men det har varit myckett att bråka med i hjärnan :-)

Veckan har varit sådär. Snuvan ger sig ändå inte riktigt, men vill heller inte bryta ut. Förhoppningarna inför morgondagen har sakta försämrats hela denna vecka. Men jag kör på! Jag kan ju i alla fall reta gallfeber på nån med mitt leende i nån backe :-) Tiden spelar inte så stor roll egentligen. Jag vill ta mig i mål på en godkänd tid - vad nu det innebär, hehe.

För er som vill tänkte jag vi kunde sammanstråla! Vad sägs om en träff kl. 15.30 vid sjukvårdstältet? Mig hittar ni genom att leta efter nån förvirrad löpare i svarta tights, blå t-shirt oech eventuellt en blå vindjacka. Jag ska sen ta mig till startgrupp F och har startnr 8509 (om ni kan se numret på den förvirrade blåa löparen...).

Pernilla, Lars och Jakob- blir det bra? Gäller alla övriga också som tycker det är kul att ses IRL :-)

Nu - lämna in älsklingsMacen vars trådlösa nätverkskort slutat fungera :-( Sen pastaladda och fredagsmysa med mina små prinsessor...

På dem nu allihop - Lycka till!

7 kommentarer:

 1. Abolut! Sjukvårdstältet! Om jag nu inte fattar den här gången kan Du väl vinka som en tok ;)

  Hoppas Du mår bättre imorgon!

  SvaraRadera
 2. Hade varit riktigt trevligt att träffas vid sjukvårdstältet men som du säkert vet så håller jag mig hemma i morgon (och under resten av höstens tävlingar). Du kan dock räkna med att jag tänker hålla koll på dig webbledes i morgon!

  Lycka till!
  /Roadrunner

  SvaraRadera
 3. @Pernilla
  Tokvink utlovas! Jag har ev sällskap av en äldre herre i rullstol (min far) och min brorsa.

  @Roadrunner
  Tack! Jag har sett det... Synd - men vi hinner nog ses! Kör på så syns vi (Premiärmilen kanske?)!

  SvaraRadera
 4. Jag håller tummar och tår för dig! KRAM

  SvaraRadera
 5. Eftersom du inte hunnit avlägga rapport om ditt lopp igår passar jag på att gå händelserna i förväg och gratulerar till en välsprungen halvmara! Jag missttänker att vi kommer att få läsa ord som uttrycker stolthet inom kort!:)

  SvaraRadera
 6. @Roadrunner
  Hmmm - ord av stolthet blev det få av... Dumhet är väl ett bättre område för gårdagen. I kroppen sitter ett 2.10-tempo (kanske ner mot 2.05), men nåt är inte OK. Jag borde inte startat igår... Men tack!

  SvaraRadera
 7. ..hmmm, jag minns kanske dina ambitioner lite fel. Har för mig att du skrev någon gång att du hoppades på en tid kring 2:15 i bästa fall, men när jag tänker efter borde du vara kapabel till lite bättre än så. Läste just ditt senaste inlägg och inser jag att stolthet och nöjdhet inte alls stämmer.

  SvaraRadera