lördag 5 mars 2011

Skönt löparpass med kul efterspel

Idag var det dags för mitt andra "training for runners" på SATS. Ni som läst om min upplevelse av det förra förstår kanske varför kroppen darrade en smula :-) Döm om min förvåning när jag bara hade kul och pressade den (fortfarande) stora kroppen till underverk :-)

Min bild av passet idag var att jag hade fattat hur det skulle göras och inte behövde brottas så mycket utan kunde "bara" köra på! Askul hade jag! Jag börjar nästan (OBS! bara nästan) förstå varför Ingmarie kalar passet "lite fjuttigt", men jag hävdar ändå att för oss "vanliga dödliga" så är detta ett tufft pass. Särskilt när man är så otränad som jag upplever mig just nu. Men det kommer! Redan idag kände jag mig starkare. Framförallt på coredelarna i passet kunde jag "kräma ur" kroppen mer än tidigare. Skönt värre!

Efter passet snackade vi några stycken "löpare". Det kom förslag på gemensam träff på Premiärmilen (vad sägs om det Mentorn...?). Kanske ska jag köra det i alla fall...? Om inte annat så kan man ju bränna 195 kr på ett riktigt roligt träningspass :-) Just nu lutar jag åt det i alla fall. Och detta trots det sparsamma löpandet hittills. Men det är ju ändå där jag skapat en hyfsad bas för mitt nya leverne ju! Jag älskar löpning, helt enkelt! Fast SATS-passen är grymt kul just nu :-) Jag anmälde mig och frun till ett Zumba-pass idag! Det måste ju testas - särkilt för gamla dansare som oss :-) Rapport kommer efter den 20:e!

Idag blir det lite lugnt framför tv med familjen. Andra chansen ska upplevas :-) Min 10-åriga prinsessa ÄLSKAR schlager. Faktiskt gillar jag också schlager (trots att Poodles prioriteras i iPod) :-) I år är det ju riktigt roligt att kika på - inte världens bästa låtar, men många växer efter hand (vi fick höra ett antal idag under passet...). Lite lördagsgodis ikväll och sen firar vi min andra prinsessa imorgon. Hon blir 7 år!! Helt otroligt! Hur gammal är jag egentligen :-)

Nä, nu får det vara slutbloggat. Måste jaga ett bra pass på SATS i Helsingborg eftersom jag dyker in där måndag till onsdag. Ha en grejt fortsatt helg nu alla glada!

PS! Triceps-armhävning på stepbräda var en upplevelse! Jobbigt att ta ner tallrikar ur skåpet...

2 kommentarer:

  1. @Ingmarie
    Tänker du på nedtagning av tallrikar :-))) Känns kul just nu!

    SvaraRadera