måndag 28 mars 2011

Lite fler tankar om mål å grejer...

SATS är askul, men jag saknar löpningen. Punkt!

Bortsett från att sjukdomar och skum trötthet begränsat mig en smula så finns det ett härligt sug efter löpning. Särskilt dagar när solen ligger på och det är strax över nollan. I lördags var det en sån dag. Jag och Nemo gick långpromenad och njöt båda två av det underbara vädret. Låt vara att vinden piskade i ansiktet och att kinderna var en smula rosiga. Men skönt - japp!

Jag inbillar mig (?) att jag mår bättre totalt sett av att få komma ut och köra en runda då och då. Att det dessutom börjat locka och dra mer och mer gör ju valet ganska enkelt. Jag tänker börja med löpträningen igen!

Det betyder INTE att jag kommer dra ned på övriga mål, utan snarare att mitt mål med ett, eller ett par, löppass i veckan får komma lite tidigare. Möjligen får det ena passet ersätta ett pass på SATS. För övrigt är lördagens TFR sista passet för i vår. Vi får se vad som kommer efter det. Men det ska "passas på SATS" fortsättningsvis också.

Igår var det ju ett gäng "bekanta" som sprang Premiärmilen. I år var första gången på nåt år som jag inte körde - stooooor saknad... Så, vad gör en mer eller mindre småfet 44-årig tvåbarnsfar åt detta. Jo, jag anmälde mig idag till Midnattsloppet i Stockholm. En kul grej där tidsjakt är svår eftyersom det är så mycket folk. Men under timmen ska väl kunna gå :-) Jag ska dessutom försöka få mina barn att delta i barnloppen denna kväll. Återstår frun... Hmmm, svår nöt att knäcka! Nåja, vill hon så är det toppen, vill hon inte så är det också toppen! Funderar också allvarligt på Stockholnm halvmaraton i höst. Vi får se...

Imorgon är det träff med läkaren. Det senaste halvårets trötthet och löjligt ofriska tillstånd måste utredas. Jag är SÅ less på detta att jag nästintill är villig att testa vad som helst. Återstår att se vad proverna visar och läkarens inställning. Men nu ska det ordnas! Idag vilar jag (igen) med halsont och "halvfeber", men hoppas kunna cykla lite imorgon bitti. Möjligen lite optimistiskt men det återstår att se kroppens status. Feber och halsont utesluter träning!

5 kommentarer:

 1. Kul att du är igång. Anmäl dig nu vetja så blir du lite uppbunden till loppet:)

  SvaraRadera
 2. Visst är det en härlig känsla när det spritter i benen och man känner att man bara tokler med hela ansiktet när man får komma ut och röra på sig?
  Det var precis den känslan jag fick förra veckan när jag satte ner foten och berättade för Demonerna att de skitit i det blå skåpet liksom!
  Nu kör vi Magnus - du och jag och mot att bli friska och få börja hoppa och skutta och tokflina i löparspåret igen!!
  *stooooora varma goa kramar*

  SvaraRadera
 3. Stockholm halvmarathon är ett jättekul lopp. Håller därför med Johan: anmäl dig.

  SvaraRadera
 4. @Johan
  Överväger ditt förslag :-) Brottas med lite andra frågeställningar samtidigt, men suget är stort!

  @Doc
  Hahahah - "tokflina i spåret"! Me like! Nu är jag less på de mörka molnen och fick idag bekräftat att det till viss del var medicinska moln :-) NU är det dags för flinerier...

  @Lars
  Senast jag sprang halvmaran höll jag på att tuppa av så suget är stort till en revansch! Men som sagt - lite andra moln på himlen påverkar också just nu :-)

  SvaraRadera
 5. Very interesting post! Please, see my blog too - Nick's Russian Blog. Thank you!

  SvaraRadera