måndag 18 april 2011

Underbart måndagspass i korta tights

Idag blev det hemgång redan vid 14.30. Bilen var full med prylar som vi rensade ut igår hemmavid. Tänk hur mycket prylar man samlar på bara en vinter i ett enda förråd...

Väl hemkommen efter att ha köat vid återvinningsstationen (det var fler än vi som rensat i helgen) så svidade jag om för ett löppass. Tanken var att känna lite på kroppen som var rätt sliten efter gårdagens promenad med lilla Nemo och en total genomgång av förrådet och komposten (som grävdes om helt).
Hade jag vetat vad jag vet idag om trädgårdslit så hade jag asfalterat tomten...

Tanken idag var att ta ett pass på SATS i Kista, men jobbet störde och det blev liksom aldrig av. Tur att alla grejer var klara att bara svida om till inför löppasset.

Efter att ha gått upp och väckt tuppen(bildligt...) och slitit en hel dag, helt i onödan visade det sig, och därefter ett slitigt pass i fantastiskt väder är det dags att varva ned. Premiären i korta tights gjorde tyvärr passet inte lättare, men herregud vad skönt när man betat av såna här "måste-pass" :-) Man mår tio gånger bättre än när det går så där lätt. Eller...? Jag tror minsann jag bokar in ett corepass...

Edit: Det blev ett spinningpass imorgon och ett corepass på torsdag inbokat...

4 kommentarer:

 1. LITE lättar evar det väl ändå med shorts än långkallingar? ;-)

  SvaraRadera
 2. @Ingmarie
  Fniss! Absolut, och till viss del njöt jag av "trögheten" i passet. Inget går upp emot att få utmana kroppen lite. Jag känner att tröskeln snart passerats och det börjar kännas bättre :-) Man får skylla sig själv när man tänker snett. Gör om, gör rätt Magnus! Nu är jag på väg!

  SvaraRadera
 3. Åh, pass i korta tights är en speciell känsla! Våååår!! Härligt! herregud vad du jobbar Magnus! Du tar väl hand om dig!? Med allt jobb på helgerna och så där så hoppas jag du tar kompledigt mitt i veckan istallet!!

  SvaraRadera
 4. @Petra
  Hihihi - nåja, jobbar mycket gör jag nog, men det är ju så ibland. Denna vecka tar jag kortare dagar! Våren ÄR ju för härlig :-)

  SvaraRadera