fredag 22 april 2011

Långfredag som blev kort...

Idag är det långfredag, men det känns som om åtminstone förmiddagen varit kortare än jag räknat med :-) Mer om det senare. Först lite om vad som hänt sen den underbara upplevelsen i tisdags.
Onsdagen blev en helkort dag. Fyllde år gjorde jag och det blev lunch med familjen, lite avslutande jobb och sen hemgång. Jag hade beställt stuvade makaroner och stekt falukorv till middag. Det är nåt jag sällan äter, men uppskatter rejält. Mumsigt var det!
Torsdagen hade jag tagit helledigt! Jag inledde med ett halvtimmes corepass som sved rejält i bålen. Inte fy skam att starta dagen på det viset. Senare på dagen var jag trött och seg. Troligen tack vara ottapasset som startade 6:45... Så, vad gör man då? Jomen en långpromenad med Nemo :-)
Närmare två timmars promenad med en Nemo som mest såg förvånad ut. Men han älskade det - och jag med! Underbart att höra fåglarnas kvitter och njuta av solen i ansiktet.
Imorse segade vi med lite sovmorgon. Ända till 7:30 sov jag :-)
Nu är jag precis hemkommen efter ett femkilometerspass i sköntempo. Ett par gåvilor där pulsen rusade iväg lite väl tack vare(på grund av?) lite överreklamation av konditionsstatus :-) Jag rusade helt enkelt! Riktigt nöjd med passet som startades helt utan plan. Jag ville bara känna att jag hade sprutt i benen och att kondisen inte var väck. Jag fick samma känsla idag som i tisdags på spinningen - Lycka!
Med Poodles dundrande i öronen tryckte jag, som sagt, lite väl mycket. Men jag kände mig sådär stark igen. Även om magmusklerna kände av corepasset igår så börjar jag äntligen känna resultatet av den fokuserade träningen på sistone. Passen avverkas i snabbare takt, eller med högre belastning eller både och - utan att jag helt säckar. Visst, ibland blir jag övermodig och drar iväg, men det ser jag som ett styrkebesked även det. "Nya Magnus" har haft en del effekter på vikten också, men mer om det i senare inlägg. Jag börjar bli mogen för inlägg om det igen :-)

Idag blir det nog en prommis med Nemo igen, men kanske inte två timmar. En kanske räcker idag. Ska se om jag får med mig familjen idag också...

2 kommentarer:

  1. Är så glad för din skull! Lita på känslan. Är du pigg så låt det spritta lite extra. Det kommer dagar då du är trött och då kan du med "gott samvete" ta det lite lugnare.
    Och GRATTIS i efterskott!

    SvaraRadera
  2. @Ingmarie
    Tack!! Mest för att du är glad för min skull, men också för grattiset (kan man säga så...)! Jag är själv gräsligt glad att jag börjat hitta tillbaka efter lång tids virrande i förvirring...

    SvaraRadera