lördag 30 april 2011

Skön valborgsstart!

Frun jobbar idag, men jag hade lyckats "utverka" möjligheten att dra med mig lillbrorsan på ett SATS crosstrainingpass. Farmor och farfar skulle spela kort med mina barn under tiden :-)

Farmor, hårfint på den friska sidan på hälsoskalan, tog en Ipren, jag "dumpade" barnen och plockade upp brorsan. Iväg för ett tufft crosstrainingpass (10 stationer med 30 s x 3 och 10 s vila emellan). Puh! Brorsan såg lite matt ut efter halva, men jobbade på riktigt bra! För egen del la jag en del av min energi på att hjälpa lillebror med koordination och "pepp". Kul som 17 hade vi i alla fall! Tänk att det är så kul att träna ihop med andra :-)

Brorsan verkade lite matt i kroppen efteråt, och jag likaså. De är rätt tuffa de här passen. Man kan ju pressa sig ganska rejält - och det är SÅ skönt :-) Nu förtjänar man faktiskt lite lugn och ro och god mat. Lite grill med tillbehör och en majbrasa ska väl göra susen :-)

Jag önskar ALLA en riktigt, riktigt härlig Valborg!

2 kommentarer:

  1. Kroppen förtjänar god NÄRINGSRIK mat efter ett sånt pass. :-) Hoppas du fick en fin valborg!

    SvaraRadera
  2. Hihihi - ja, hyfsat näringsrikt blev det! Du känner mig - små steg och ibland små AVsteg. Denna gång blev det små steg :-) Helt utan avsteg faktiskt :-)) Och Valborg - toppen! Inte så "energikrävande" som din men mycket skön!

    SvaraRadera