fredag 18 februari 2011

Noskontroll

Så - häromdagen ledsnade jag totalt. Jag hade då varit täppt i näsan sen i november och hade totalt tappat sugen :-( Dags att ta tag i livet!

Sagt och gjort - fick till slut en tid hos läkare och hans spontana kommentar var "ojojoj, vilka svullna slemhinnor!"... Vad säger man? Varför har jag gått och dragit på detta så länge kan man undra. Oavsett så ska nosen nu duvas med kortisonspray ett par månader för att få bort infektionen och "svälla av" inkråmet. Kanske man kan få ett liv då? Vad tror ni?

Idag fick jag en våldsam nytta av "Fejjan"(kors i taket) - fick denna länk mig tillhanda. Herregud... Me lajk! Grym sång, och grym trummis! Bland det bästa svenska JAG vet...

Imorgon stundar provträning på SATS. De senaste dagarna har varit både upp och ner på hälsofronten, men har jag ingen feber eller halsont då jädrar kör vi. Jag hoppas få testa "Training for runners!". Det är kö, men jag hoppas. Annars tar jag ett spinningpass. Det är ju aldrig fel :-)

På kostsidan har det varit stiltje ett tag nu. Jag har helt enkelt inte haft energi att fördela på det området. Jag tar det dock lugnt, bidar min tid och konstaterar att det fortfarande tog 20 år att bygga upp befintliga vanor. De bryts inte över en natt. Men jag måste nog prioritera om lite energi till detta område :-) Undrar bara var jag ska ta den ifrån...

Nå - idag är det tidig hemgång och hämtning av mina två prinsessor. Vi ska laga mat ihop, fredagsmysa och ladda för ett simhallsbesök imorgon när frun jobbar. Snacka om kvalitetstid!

Jag önskar alla en fantastiskt helg - för det tänker jag ha!

2 kommentarer:

  1. Tack det samma Magnus hoppas du får en kanonhelg med vila och allt annat skog som tex lite träning och bus med barnen =)

    Peace Love och Löparskor!

    SvaraRadera
  2. Snyggt jobb idag! Jag plågade mina muskler på SATS - Kul! Önskar en rofylld fortsättning på helgen!

    SvaraRadera