söndag 22 maj 2011

Sug i löptarmen...

Idag har jag träningsvärk - ÄNTLIGEN! Efter gårdagens intensiva aktiviteter hade det förundrat mig om jag INTE haft någon värk. Baksida lår, axlar och hela andningsapparaten... I like!

Startade med en halvtimma core på SATS och spädde på med, vad jag trodde, en timmes crosstraining på samma inrätting. Nu blev det inte crosstraining, utan Tabata. Shit! Det ÄR stor skillnad på ett crosstrainingpass och ett Tabatapass. 20 s x 8 med 10 s vila emellan på varje station. Igår - sex stationer! Herregud vad kroppen fick jobba :-) Skönt var det efteråt i alla fall! Passade på att ta en timmes rask promenad med hund och dotter, samt dryga timmen i simhallen med båda döttrarna. Nästan som att ha sprungit Varvet...

Apropå Varvet - jag hade en del bekanta som sprang igår. Grymt bra jobbat allihop! Jag är imponerad av er alla! Tyvärr gav det också ett sug i löptarmen :-) Nästa år SKA jag vara med! Lagom uppladdning inför Berlin i september 2012...

Så - idag vidtar att utreda poolmarknaden med familjen. "Bara" en sån markpool, men ändå :-) Imorgon hakar jag på löpargruppen i Bålsta för lite fartlek! 18.30 vid Kvarnkojan för den som inte uppmärksammat detta :-) Trevligt avslut på helgen allihop!

4 kommentarer:

 1. Jag kommer känna som du imorgon, misstänker jag... ;)

  Tack för gratulationen!!

  SvaraRadera
 2. @Jenny
  Hihi - joråminsann - idag känns det att man rörde sig häromdagen. Men det är ju härligt! Gratulationen var välförtjänt :-)

  SvaraRadera
 3. Tyvärr? Det är väl helt underbart! :-)

  SvaraRadera
 4. @Ingmarie
  Det ÄR svårt att få fram ironi i text :-) Klart det var en superskön känsla :-)

  SvaraRadera