torsdag 28 juni 2012

Klantigt och apjobbigt

Hmmmm, det har gått några dagar sedan jag skrev något. Det har varit lite mycket och bloggandet har fått stryka på foten för annat. Här kommer i alla fall ett kort inlägg...

Häromdagen snickrade jag (som vanligt) för att vi ska bli klara med trädäcket runt poolen vi införskaffade förra året. Som vanligt körde man några timmar för länge och när jag skulle sätta dit en bräda trampade jag snett och for rakt in i planket :-) Klumpig som vanligt!
Foten knastrade till och det gjorde #@?¤%&#%&"¤ ont... Tack och lov gick inget sönder ordentligt, men en rejäl stukning blev det.

Så - lite löpvila med andra ord... Precis när jag håller på att komma igång! Nåja, sagt och gjort så bokade jag ett cykelpass på SATS för att åtminstone göra något. KRÄKPASS! Shit, vad jobbigt det var! Apjobbigt är nog bara förnamnet :-) Skönt efteråt såklart, men jädrar vad det tog emot! Tack för det Åsa...

Idag kanske det blir ett cykelpass till. Jag avvaktar nog löppass några dagar till. Jag har inte ont, men när jag tar av mig skor och så så känner jag av stukningen. Lika bara att bli hel innan jag testar igen!

För övrigt så är det en poolvärmepump beställd :-) Man kan banne mig inte bo i detta land och ha pool om man inte värmer vattnet i den. Ett 22 ms-dopp på midsommar är vad jag klarat av. Bättre om nån vecka när jag fått upp temperaturen till 27-30 grader :-)

Så - på återhörande, vänner!

6 kommentarer:

 1. Trevlig sommar och ta hand om fossingen...lyllos pool jääääte avundsjuk =)

  SvaraRadera
 2. www.spiritlessons.com

  Dedicated to people who have been given Face to Face encounters & visitations with Jesus Christ; and the important message they were given, Bill Wiese, Anna Rountree, Mary K. Baxter, Choo Thomas, Pilgrims Progress, Rick.

  SvaraRadera
 3. Your style is so unique compared to other people I have read stuff from. Thank you for posting when you have the opportunity, Guess I will just bookmark this page.

  SvaraRadera