måndag 6 juni 2011

Hoppla - nationaldag med grym känsla...

Hoppla, hoppla! Det var länge sen jag skrev nåt på bloggen nu. Det beror mest på att jag inte tyckt att jag haft nåt att kommunicera omvärlden på ett tag. Det betyder INTE att jag lagt av på något sätt - tvärtom :-)

Idag var det bokat ett "Sverigepass" på SATS i Bålsta. I detta fall ett timmespass med spinning och dubbla ledare... Likaså dubbelt så jobbigt som vanligt :-) Superskönt och faktiskt premiär för mina cykelpjux. Helt OK för en "rookie" som jag. De funkade utmärkt och mina tidigare avdomnade fötter mådde toppen i de nya :-) Nu fick man trampa på än mer, må jag säga! Riktigt bra investering :-)

När jag kom hem kände jag att jag inte riktigt var "klar", så på med mina hederliga Equalon och joggade ned en halvmil i 26 grader och strålande sol. Underbart när svetten RINNER så att ögonen börjar svida lite av saltkänslan... Puh, vad varmt det var! Men skönt och inte speciellt jobbigt!

Så nu tycker frun att det är dags för en dusch... För mig alltså :-) Efter det återgår jag till altanombyggnationen som syftar till att husera en vattenpöl :-) Den kommer att vara älskad av barnen och av oss en lång tid framöver. Härlig känsla att kunna kliva ut på altanen och bara "plurra i"! Det blir blodpudding ett tag framöver, men det är det värt!

Imorgon är det dags för utbildning igen. Två dagar i härliga Sigtuna med roliga uppgifter och riktigt god mat! Mums på alla sätt och vis!

Jag önskar alla en riktigt härlig nationaldag och hoppas ni får det lika härligt som jag :-)

2 kommentarer:

  1. Strålande! Härlig läsning! Perfekt att svalka sig i egna poolen efter löp passen också. :-)

    SvaraRadera
  2. Hihi! Dopp i poolen var ovärderligt förra året, men då var det "bara" en barnpool... Ser verkligen fram emot detta!

    SvaraRadera